Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

A celebek sikerének titka

2011. június 27. - Droli

A bulvármédia sikeres működésének alapjait olvashatjátok el a következő igen mély tudományos elemzésben. Hogyan kell címlapon tartani a celebeket? A DopeManTV posztja alapján...

 

1, Először is kell Fluor, valamint a Mizu című száma, aminek hallatán a szerző először azt gondolta, hogy „segítség, Kozsó visszatért!”

 

2, Azután kell Dopeman, aki enyhén benyomva rögtönöz erre a számra egy másik szöveget, olyan-amilyen színvonalon (azt nem írom, hogy borzasztóan sikerült, mert pont az előbb láttam az Irigy Hónaljmirigyes feldolgozást, szóval annak méltó vetélytársa)

 

3, És kell még kb. 10 ember, akit ez egyáltalán érdekel. A felvételen legalábbis úgy tűnik, csak ennyien érdeklődnek a művész úr áldásos tevékenysége iránt, de ettől persze tévedhetek, lehet, hogy éppen több ezren cigiznek kint a diszkó előtt.

 

4, Aztán kell az Index, ami szinte az egész hétvégén címlapon nyomatja a blogposztot, nehogy véletlenül lemaradjon róla valaki, és nehogy feledésbe merüljön Dopeman és Fluor művész urak neve.

 

… és végül kellek én, a marha, aki nem elég, hogy ezt megnézem, és kattintásommal növelem a látogatók számát, de még posztot is írok róla :-)

 

Szóval így működik ez az egész.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr203017126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása