Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Elmaradhatatlan kellékek Valentin napra

2012. február 14. - Droli

Te mit veszel Valentin napra? Pár olyan terméket szeretnék bemutatni, melyek nélkül nem lehet egy Valentin napot elképzelni;  egyben aki kíváncsi arra, hogyan fogják a ferdeszeműek leigázni végtelenül elpuhult európai hipercivilizált fajtánkat, az is jó helyen jár!

Már az ókori görögök is...

fagyi_sziv_2_G.jpg

Négy darab szív alakú jégkrémkészítő szilikon forma most csak 3290 Ft-ért! A jégkrémkészítő szilikon formát már a régi görögök is ismerték, igaz, aztán meg csődbe mentek. Isteni szív alakú fagyit készíthetünk kedvesünknek, sőt, a csomagban 50 darab pálcika is található, és egy kis füzet, melyben 6 recept van! Egy apró bökkenő van csupán, hogy a receptek angol, német, francia, spanyol és olasz nyelven íródtak, de aki például egy kis franciázásra vágyik Valentin napkor, hát, itt az alkalom!
 
Papírszív

papírszív.jpg

Aki papírvacakokat szeretne vásárolni, annak ajánlom ezt a rettenetesen ronda 10 db papírszívet, melynek mérete 10X11cm, és 190 Ft-ba kerül. Nagyon tetszik a származási hely megjelölése: “SK magyar termék” (franc tudja, mit jelent az az SK), de a papír származási helye, kapaszkodjunk meg: Spanyolország! Lehet, hogy ez az exporttermék húzza ki Hispániát a válságból? Rajtunk ne múljon, úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy rendeljen legalább egy ilyen izét! Aki sokallja az árát, kérje meg a szomszéd ötéves Pistikét, ő egy csokiért annyit csinál, amennyit a kedves olvasó csak jónak lát. (A termék Ikeás változata, az Isaksson papírszív egyébként a következőképpen nézne ki: a csomagban lenne tíz papírlap, egy szív alakú sablon, piros festék és egy olló,  részletes elkészítési útmutatóval.)
 
Faláv

lovesign.jpg

Egyik kedvencem következik: a gipszből vagy fából készült “love” felirat, nálunk mindössze 5 euróért (kb. 1500 Ft). A gipszből készült változata meglehetősen könnyen törik, így egy párkapcsolat végét kiválóan lehet jelezni, ha a veszekedés hevében a földre dobjuk, demonstrálva, hogy eltörött a szerelem! Szóval ez egy olyan ajándék, melynek később még hasznát is vehetjük, és az év többi napján nem kell rejtegetni a látogatók elől, ha nem akarunk magyarázkodni, hogy milyen hülyeségekre szórjuk a pénzt. (A felirat kis kézügyességgel “lóvéra” is változtatható, tudod, make lóvé, not war, vagy hogy is volt a dal...)
 
Mell alakú szívpárna

szeretlek-szivparna.jpg

Valentin napra kötelező valami plüssizét is venni, mert hát... mert hát. A Tesco “szeretlek” szívpárnáját jó szívvel ajánlom mindenkinek, na nem azért, mert csak 2490 Ft és 50 cm (na,kinek van ekkora?) hanem azért is, mert így, lefele fordítva határozottan hasonlít két női mellre. Így máris igazzá válik a felirat, mert az mi nagyon szeressük.
 
A legőszintébb Valentin napi ajándék

plóss.jpg
És  kérem jöjjön a legőszintébb ajándék, ez a 460 Ft-os plüss bárányka! És hogy miért a legőszintébb? Kedves hölgyeim, a férfiak többsége valami ilyesmi pózban reménykedik, miután elköltött egy rakat pénzt ezekre a Valentin napi kacatokra, úgyhogy hajrá; mindenkinek nagyon boldog Valentin napot kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr64102735

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Boldog Anti-Valentin napot! 2012.02.14. 09:54:45

Ünnepi képeslap ötletek azoknak, akiknek elegük van a Valentin napból, a szív alakú lufikból, a plüssmackókból, netán még a csokiból is. Lájkolható, megosztható, díjmentesen letölthető és szabadon felhasználható.Ha lenne díj a leghülyébb ünnepre, a Val...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddybear01 2012.02.14. 10:37:24

Semmit sem veszek, és nem is tartom. A valentin-napozás nem hazai szokás.

Pinka-Panka 2012.02.14. 17:36:26

Bocsássatok meg, de én olyan ízléstelennek és biznisznek tartom ezt a máléságot. Ha szeretek valakit, azt mindig szeretem, s nem is vennék ilyen piros, pink gagyiságot, s nem is várok.

TiborKovács 2015.10.03. 12:35:22

Annak aki tartja ezt az ünnepet találtam egy oldalt. Itt további Valentin napi ajándékötleteket találtok: www.ajandekuzlet.hu/valentin-napi-ajandekok-t76969
süti beállítások módosítása