Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Budapest máris nyert!

2014. szeptember 29. - Nívó blog

Abban a kellemes helyzetben vannak a Budapestiek nem egészen két héttel az önkormányzati választások előtt, hogy két jó jelölt közül választhatnak maguknak főpolgármestert. Elmondható, hogy akármelyikük nyeri is a választást, jó, hozzáértő és tapasztalt szakember fogja vezetni a fővárost. Az alkalmatlan, a komolytalan és az izzadtságszagú kompromisszumok alapján félszívvel támogatott jelöltek már a voksolás előtt elvéreztek.

bt.JPG

Jó esély nyílt arra, hogy Budapest példát mutasson az egész ország számára modern, előremutató politizálásból. Nem csak most, a választások előtt, hanem az utána következő hétköznapokban, a közgyűlési munka során is. Ehhez persze az is kellene, hogy Bokros ne egyedülálló harcosként, hanem egy kis frakció élén politizálhasson Budapesten. Mégpedig nem Mszp-s és DK-s képviselőkkel a háta mögött, hanem Bokros Lajos mozgalmának képviselőiből. Aki tehát nem kedveli a Fideszt, annak azt tanácsoljuk, keresse a Modern Magyarországért Mozgalom polgármester- és képviselőjelöltjeit, valamint pártlistáját kerületi szinten is.

Bokros Lajos komolyan vehető jelölt. Ha nem is nyer a választáson, de elegendő támogatottsággal bekerül a fővárosi közgyűlésbe, akkor is komolyan veszi majd a munkáját, ellenzéki szerepből. Ő nem az a típus, aki ha nem lehet főpolgármester, csak mezei képviselő, akkor inkább hagyja a csudába az egészet, mint amire már volt példa a közelmúltban a miniszterelnöki poszt kapcsán.

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr736745075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

braue 2014.09.30. 05:33:42

Nem, Gyakorlatilag nem is létezik a MOMA. Ha nem szereted a Fideszt, vagy ne menj el, vagy választ a Liberálisokat, vagy az LMP-t. Bónusz: A Jobbik. az is jobboldali, de legalább létezik.

Arthur Bloch 2014.09.30. 07:07:27

Jóslat: 1/eset: Tarlós marad : - semmi változás csak "pártpolitikai-szinház esete" várható,majd jönnek a helytartók.
2/eset: Bokros nyer Fideszes partnerekkel övezve: - nyűgli-bűgli,- a "támogatók" fokozatos eltáncolása.A főváros lassú lezüllése.
3/eset: Bokros nyer a "támogatók" többségével és ekkor még gyorsabb lezüllés a napi politikai viták miatt.
Summa: amíg nem épül ki egy karakteres ellenzék,addig katyvasz...

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.09.30. 08:34:37

A baloldal akkor éled fel, ha előbb a ballib veszedelem elgágogja hattyúdalát. Azaz nagyon helyes, hogy a ballibák öngyilkos hajlamai egyre erősödnek.

Bokros egyenlő a DK-val: jobbos gazdaságpolitika + ultrabalos társadalmi nézetek.

MolnárCsaba 2014.09.30. 12:29:45

"Bokros Lajos komolyan vehető jelölt."
ühüm. szerintem nem,
www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0
Ez a muksó arra volt jó hogy szemrebbenés nélkül megcsinálja azt amit mondanak neki. Egyszer sikerült neki és most arra büszke.
Én kérek elnézést de aki őt baloldali politikusnak nevezi az nem ismeri a baloldaliság definícióját.

Imadom a trapistát 2014.10.02. 20:46:47

Röhögném, ha Bokros meg visszalépne Tarlós javára!

diszkriminans (törölt) 2014.10.06. 17:18:14

@maxval a bircaman:
Szerintem Bokrosnak a társadalmi nézetei is inkább jobbosak, ha balos lenne, akkor nem szarná le a szociális kérdéseket.
süti beállítások módosítása