Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Moderálási alapelvek

2010. augusztus 24. - Droli

Kedves hozzászóló!

A moderáció úgy működik, mint az ókori Rómában a fórumon: az elhangzott szó elhangzott, hallották, visszavonni technikailag lehetetlen - tehát amit hozzászólásként írsz, az bizony ott is marad, mert hogy mi nem töröljük ki, az hótziher (helyesen: holt sicher, azaz halálbiztos). A blogunk a moderáció minden formáját elutasítja, elvégre nem vagyunk mi kisistenek, hanem ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki. Mindenesetre ha megbántottál valakit, még mindig ott van a bocsánatkérő gomb, ha nagyon-nagyon csúnyán beszéltél, beszóltál, anyáztál, sajnos kénytelenek vagyunk azt gondolni rólad, hogy édesanyád nem nevelt meg fiatalkorodban - ezt sajnos a blog szerzőinek nem áll módjában pótolni külön kérésre sem. Ne felejtsd el: nem tudjuk milyen vagy, nem tudjuk, ki vagy, pusztán a hozzászólásaid minősítenek téged.

Szóval arra kérünk, hogy a hozzászólásaidat gondold át, mert miután elküldted, az biza' ott is marad. Pont mint a való életben. (Mindez persze nem zárja ki, hogy a hozzászólásod technikai okokból eltűnik, de ezért tessék a blogmotort szidni.)

Köszönettel: a szerkesztők

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr192244941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása