Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Pótcselekvés a romák integrációja kapcsán

2010. szeptember 28. - Droli

... avagy hogyan szórjunk el jó sok pénzt értelem nélkül? 

- Csináljunk egy roma kisfiúról szóló, senkit nem érdeklő filmet, amit egy hétvégén 91-en néznek meg Budapesten.

- Ezt egy olyan emberrel rendeztessük, akinek halvány lila gőze nincs a romák helyzetéről. "Úgy éreztem, hogy nagyon óvatosnak kell lennem, mert nekem bármekkora is az empátiám innen Budapestről, nem tudom, hogy egy telepen hogyan zajlanak egy tizenkét éves kisfiú mindennapjai."

- És természetesen nyomjunk bele egy kis közpénzt is közvetett módon (170 millió?), amiből jópár roma életét gyökeresen meg lehetne változtatni.

Éééés készen is van Groó Diána Vespa című filmje. 
 

Ismét sikerült adni egy pofont a szarnak, de legalább jó sokba került.

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr252327351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2010.09.28. 15:08:02

A "hölgy" így nyilatkozik magáról és a világlátásáról:
"....A 'zsidó téma' inkább a családi érintettségem okán van jelen, amitől egyébként sokszor szerettem volna már elszakadni, de nem bírtam. Az Urlicht című kisfilmemben benne van, hogy végre sikerül álmomban lefutni a vonatot, és nincs többé trauma. Így is gondoltam akkor, hogy befejezem végre a judaizmussal és a zsidóságommal kapcsolatos filmográfiát, és valami más felé fordulok. Ez eddig mégsem sikerült, mert közbejött például Sándor Anna a Címzett ismeretlennel, és úgy éreztem, hogy ez az én témám, nem mondhatok rá nemet......"

A magyar állam pénzét (az adónkat) ismét (sokadszorra) egy "művészi felelősséggel felruházott" senkiházi gazember szórta el a szélbe, hogy elhazudhassa a saját verzióját cigányokról, magyarokról annak a pár száz szerencsétlennek, aki betéved a moziba és erre a "filmre" vált jegyet és persze a lelkesen tapsikoló elvbarátoknak itthon és a világ minden táján.

Zsidókról kivételesen azért nincs szó benne, mert velük minden rendben van és izgalmasabb a magyarokat fikázni a saját pénzükön.
(A zsidók saját lehányásukra nem adnának egy sékelt sem, szemben az elhülyített szerencsétlen magyarokkal.)

Köszönjük, ismét tanultunk valamit, miközben izgatottan várjuk, hogy jankovicsék mikor tápolják fel ismét ezt a zsenit, vagy valamely hitsorsosát, hogy ismét lehányhasson minket a saját pénzünkből.

TitokJolán 2010.09.28. 15:18:42

Remélhetőleg DIánának ez volt az utolsó dobása.

Bár van neki következő filmterve is. Jövöre egy transzvesztitáról akar filmet csinálni újabb százmillióért.

Én nem adnék neki egy fillért sem ameddig le nem költözik Monorra cigánytelepre néhány évre.

Kartal (rezervált) 2010.09.28. 16:21:29

Szerintem a cigányok és a sémita népek közös tőről fakadnak...

@TitokJolán: vagy Miskolc Avas... esetleg Tiszabő, Sajókaza, Rakaca, Csenyéte... lenne hová elküldeni anyagot gyűjteni.

mokas_gizi 2010.09.29. 00:44:12

Ha egy FEHÉR ember hasonló filmet készített volna a cigányokról vagy a zsidókról azzal a különbséggel, hogy CSAK AZ IGAZAT írja NEM HAZUDIK mint ez a nő pofátlanul...

Ismétlem csak igazat mutatja be, akkora felháborodást keltene, hogy azonnal tiltanák a filmet mindenhol...!!!

Ez a zsidó nő készített egy olyan filmet ami hazugság, aki itt él vagy csak szét néz Európa többi országába elég egyértelműen kiderül, hogy ez a film hazugság, melyet a MI az adófizetők pénzéből készítettek...

és hasonló lejárató kampányt folytatnak a romák és a zsidók világszerte a magyarok ellen, aki nácizik vagy antiszemitázik az előtte bizonyítsa be, hogy valótlan állítok esetleg túlzok...!!!

dézsàvü 2010.10.03. 11:56:13

Azért ez az X-Faktor és Megasztár5. sem mindennapi történet, ahol a "zsüri" válogatja a jövő cingár hangadóit. Ez mennyit húz majd ki a magyarok zsebéből?

Ezt eljátszották már az USA-ban 50-60 évvel ezelőtt. Meg lehet nézni, mára az USA hová jutott.
süti beállítások módosítása