Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Téli Képek Magyarországról - Kedvcsináló a közelgő télhez 1. Tihany

2010. november 20. - bogancs

Akárkivel beszélgetek mostanság, egyhamar szóba kerül: az időjósok szerint a jövő héten jön a tél és a rossz idő. Ettől persze mindenki rosszkedvű lesz, visszasírja a nyarat és a jó időt.

Én azt mondom, el kell fogadnunk, hogy egy év négy évszakból áll és ahelyett, hogy siránkoznánk, próbáljuk minden nap a szépet meglátni. Ebben jó társ a fényképező.

A következő téli képeket Tihanyban készítettem. Közzétételét kis kedvcsinálónak szánom az előttünk álló hónapokhoz. Remélem tetszeni fog.

https://m.blog.hu/ni/nivo/tihany1.jpg https://m.blog.hu/ni/nivo/tihany2.jpg https://m.blog.hu/ni/nivo/tihany3.jpg https://m.blog.hu/ni/nivo/tihany4.jpg https://m.blog.hu/ni/nivo/tihany5.jpg https://m.blog.hu/ni/nivo/tihany6.jpg https://m.blog.hu/ni/nivo/tihany7.jpg https://m.blog.hu/ni/nivo/tihany8.jpg https://m.blog.hu/ni/nivo/tihany9.jpg

U.i.: Elvileg ma a Festmények szombatra sorozatot kellene folytatnom, de úgy tűnik, hogy alkotói válságba kerültem. Talán a közelgő tél miatt.. :) Szerzőtársam, Friedmann Juci is pihenő tart, de ígérem, jövő szombatra már előrukkolok valamivel.

U.i. 2: Ebből a posztból szeretnék sorozatot indítani Téli Képek Magyarországról mottóval, kicsit belekóstolandó a fotóblogok világába. Saját archívumom viszont eléggé korlátos, úgyhogy ha valakinek vannak jó fotói, és elküldi nekem, akkor nagyon szívesen kiteszem így szombatonként. E-mail: bogancs.blog@freemail.hu

Azután, ha beválik a dolog, akkor az évszaknak megfelelő témával folytathatjuk tavasszal is. Szóval várom a képeket, ne hezitáljatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr792460306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.11.20. 22:49:19

Ez már a ki tudja hányadik sorozat lesz. Elég, ha sorozatosan jó posztokat tesztek ki, ez még nem jutott az eszedbe?

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.11.20. 23:35:04

@Levéltáros:

Jó posztok is vannak, de ez így komplex. Mi a gondod a saját készítésű jól kigondolt fotóimmal? :)

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.11.20. 23:44:13

@Levéltáros:

De azért köszi a kommentet. Hiába, a törzsolvasó nagy kincs!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.11.21. 11:10:32

@bogancs:

Csodás képek, már alig várom a telet!
süti beállítások módosítása