Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

A télapó létezésének cáfolhatatlan bizonyítéka

2010. december 22. - Droli

Kérem szépen, elég idősek vagytok már ahhoz, hogy lerántsam a leplet a télapóról (vagy a mikulásról, kinek hogy tetszik): szóval A MIKULÁS IGENIS LÉTEZIK!

Bizonyítás: a télapó a hagyomány szerint ajándékot hoz, és megissza azt a tejet, amit kiraknak elé. A világon mintegy 2,2 milliárd gyermek él, de ezek közül nem mindegyik rak ki tejet, így számoljunk félmilliárd pohár tejjel. Ha egy pohár tej 1 dl, akkor ez ötvenmillió liter tejet jelent. Nyilvánvaló, hogy ennyit a mikulás nem tud meginni, illetve meg tud, de akkor azt kihányja. És akkor a kérdés: tele vannak az utcák hányással? Igen. Tehát nyilvánvaló, hogy a mikulás létezik!

(A húsvéti nyúl létezéséről egy másik alkalommal elmélkedünk.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr542528483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.12.22. 09:32:24

Csodálatos. A répa meg narancssárga.

SlafRock · http://holdontul.wordpress.com/ 2010.12.23. 09:31:58

És mi a helyzet a repülő szánnal?:)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.12.23. 16:51:44

Életemben nem hallottam még erről a tejes hagyományról, ez valami ír átverés lehet. Nem csodálkoznék, ha kapnál egy óriási virgácsot.
süti beállítások módosítása