Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Vasárnapi kabaré - majdnem mint Hofi

2011. május 22. - Droli

Hadházi Lászlóról eddig is tudtuk, hogy nagyszerű humorista, de a májusi rádiókabaré nyitószámában valami egészen óriásit alkotott. Nem túlzás kijelenteni, ez a szám (főleg a disznóvágásos rész) akár Hofinak is becsületére vált volna, főleg az ő felejthetetlen előadásmódjában. Ez nem kisebbíti Hadházi érdemeit (épp ellenkezőleg), mindenesetre ha kicsit lassabbra vette volna a tempót, és időnként kiszól a közönségnek, akkor nyugodtan kijelenthetnénk, hogy megvan az új Hofink. De hát a mai kabaré olyan, mint modern világunk: felgyorsult, mindent egy szűk időkeretbe próbálunk bezsúfolni, így időnként nem tudjuk kiélvezni a pillanatot. És hogy még egy párhuzamot vonjak Hadházi László és Hofi Géza között: Hofi Debrecenben volt színész, Hadházi meg debreceni. :-) Mindenesetre már így májusban nyugodtan kijelenthetjük: a következő szám az év egyik legjobb kabarészáma.

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr182921134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csikarcsi 2011.05.22. 17:16:14

Laci! ez nagyon nagy volt, csak így tovább! Hajrá!!!!

Saccka 2011.05.23. 08:55:07

Én úgy 3 évvel ezelőtt tapasztaltam először a hasonlóságot (lakásfelújításos, meg a myrtill cicás résznél.) És a hasonlóság kezd egyre jobban alakulni :-). Géza bácsit ugyan senki sem érheti utol, de követni érdemes :-)
süti beállítások módosítása