Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Vasárnap kabaré - Fábry újratöltve!

2012. január 15. - Droli

Fábry, mint tévésztár? Nem rossz, de ő ennél sokkal több: kiváló humorista és előadó is egyben! A régi rádiókabaréhallgatók biztos ismerték például a "Kabarészeparé" című műsort, mely a Showder előfutárának is tekinthető, vagy a Fábry-jeleneteket, mint például a "Teri néni (mondom az uramnak, Tibi!)", illetve a végeláthatatlan monológokat, melyeknek Fábry ugyanúgy nem ért a végére, mint én ennek a mondatnak :-) Mit szeretünk Fábryban? Ahogy ő elő tud adni teljesen hétköznapi történeteket, amilyen dumával, amilyen előadásmóddal, hát, az fantasztikus. A mostani szilveszteri rádiókabaréban szerencsére ismét aktiválta magát, és előjött egy olyan számmal,melyet egy szóval lehet jellemezni: fábrys :-) 

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr423543368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

samukaland 2012.01.15. 12:45:32

Már évek óta nem nézem a tv-ben,gondolom azóta is szidja fikázza az m1-et.Most meg hogy a fidesz dirigál,megfelel neki a közszolgálati is.Persze extra kiemelt gázsiért.Úgy látszik a közszolgálatinál csak az jöhet szóba aki oda tartozik közéjük.A többi mehet a lecsóba,sajnos.

1000rörö 2012.01.15. 13:57:48

A mocskos fideszbérenc megy a fidesznyiktévébe bohócnak.

chronometere 2012.01.15. 15:01:57

Durva leszek:a szar helye a budiban van,most a helyére kerül.

Mitzimackó 2012.01.15. 15:05:22

fábry összes humora két típusra szűkül:
1. vonalkódos cerka
2. kb 23 szóval mondja el azt, amit 2-vel is el lehet.
namost mindez egy ideig humoros, a hócipős dizájn centerén eleinte jókat röhögtem, de annak már több, mint 20 éve!
ő meg megmaradt azon a szinten, a (vissza)fejlődése legfeljebb annyi, hogy a miniszterelnök fényképét köpködi, miközben cenzúráról meg diktatúráról beszél.
szánalmas. és a közönsége is.

Hohenstaufen 2012.01.15. 16:44:15

Jellegzetes hozzászólások, tipikus és tragikomikus gyűlöletpanelekkel.
samukaland: Ha évek óta nem nézel valakit, akkor milyen alapon vagy kritikus? Emlékeidből, ugye? Gagyi kis gyűlölet-terrorista vagy. Az, hogy hosszú évtizedeken keresztül közpénzen szerepeltettétek és futtattátok a saját brancsotokat, nem számít ugyebár. Nektek mindent lehet, a másiknak semmit. Most, hogy megbukott a média monopóliumotok, a másik szemében te is meglátod a szálkát, de a magadéban még gerendát se. Kettős mércés trágyadomb! Csak azt tudod szajkózni, hogy a tiéd mennyire jó, a másiké mennyire nem! Kiscsoportos óvodás!
1000rörö: Ennek a bizonyos "mocskos fideszbérenc"-nek a nézettsége milliós nagyságrendű, a te nézettségedről ugyebár jobb, ha nem is beszélünk, mert értelmezhetetlen. Mint a "fidesznyik" nevű bolsevik oroszból képzett okádékszó, amely nem is létezik a magyar nyelvben. Te is csak egy szokásos primitív gyűlölet-terrorista vagy. Ennyi telik tőled.
chronometere: Válts nicket wc-pucoló kisiparos-ra, mert abban különleges tehetséged és szimatod van, hol is rejtőzik a "szar". Csak nem önmagad látod mindenütt?
Mitzimackó: Hogy ki a szánalmas és közönséges, azt majd akkor mondhatod el, ha a monitor mögötti kényelmes homályból kilépve éveken keresztül milliós nézettséget produkálsz, de ennek semmi jelét nem látni. Maradj a virtuális mézes bödönödnél, azt nyalogasd, s ne csodálkozz, ha a méz nagyon gyorsan Fábry-valaggá nemesül, s odabrummog egyet-kettőt neked. Tudod, úgy Fábrysan....

istvankah 2012.01.15. 17:00:15

Örülők,hogy végre újra van az önimádók-őnkielégítőknek képernyős "bohóca"!Ez a 00-a azon ritka állatfajt képviseli,hogy miközben "szórakoztat"egy kézzel a tőkét a másikkal a seggét készteti műkődésre,innen kezdve a szája lesz a segge ,ettől jön meg az őt nézők nemzeti jó-kedve!Ezért a pénzért akár gőrényt is nézhetnének!Az tisztább állat!

Hohenstaufen 2012.01.15. 17:32:40

Istvankah, elhiszem, hogy maga tökéletesen idegenagyú és idegenszívű itt, mégis arra kérem, ne rombolja a nyelvünket, a kultúránkat! A hosszú "ő"-vel súlyos gondjai vannak, ezeket kérem ne tukmálja ránk. A másik ember állatnak minősítése, a gyűlölködése, okoskodása, pökhendisége, trágárkodása, a tisztaság fogalmának sajátos értelmezése mind-mind villámgyorsan elárulja, maga melyik alom gyermeke. És ebből mi nem kérünk! Tel Avivban szíveskedjék becses létezéséhez teret nyerni, ott gyűlölködjön, okoskodjon, fikázgasson másokat, és ott értekezzen a "gőrény"-ekről, amelyeknek maga úgy látszik fene nagy ismerője, nyilván nem véletlenül.

Mágneska 2012.01.15. 17:52:21

Hohenstaufen minden szavával egyetértek.
Nektek igazából a Sas kabaré szellemi színvola való.Ha pedig Fábry humorából mindössze két tipust tudtatok kiemelni,az sajnos, a ti fejletlen és szűkös kapacitású
humorérzéketeknek köszönhető.Azt ajánlom fejlődjetek még,bár az ATV-s "humoresteken" végtelenül nehéz lesz.

kirsten 2012.01.15. 18:42:23

fábry humorista ? Én azt hittem hogy egy seggnyaló nagy tahó !

Hohenstaufen 2012.01.15. 19:45:13

Kirsten, ne csaholjon olyan emberre, aki évtizedeken át milliós nézőszámot produkált a műsoraival. Szíveskedjék több tisztelettel viseltetni e tényben rejlő munka és tehetség iránt, még akkor is, ha Fábry Sándor humorista némely megnyilvánulása esetleg nem tetszik magának. Ő egyébként tudatosan provokatív, hiszen ez a dolga, és nem az, hogy bebabahintőporozza a maga popsikáját, és különféle esti mesékkel negédes és gondtalan álomba ringassa a közönségét. Javaslom, ne firtassuk, hogy ebben az országban ki és hogy nyal, vagy kell nyalnia, és hogy ki milyen "tahó", mert ebben a témában könyvtárnyi pro-val és kontrával lehetne szolgálni, világnézettől függetlenül.

1000rörö 2012.01.15. 20:19:27

Hohenstaufen. Hány apukától örököltél te ennyi eszet, hogy ilyen IQ bajnok vagy?

Mitzimackó 2012.01.22. 20:25:18

hohenstaufen valószínűleg beltenyészet, attól terhelt.
süti beállítások módosítása