Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Ingatlanhirdetés: ház mamával eladó

2012. január 16. - Droli

A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy disszidál - Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére.

Kedvenc ingatlanhirdetésem következik: Makádon egy családi ház eladó, erősen félkész állapotban,   2,5 millió forintért. De a helyzet nem ilyen egyszerű:

Makádon 100 nm-es vegyes építésű házat kínálunk olcsón, haszonélvezettel terhelten (mama ott marad, külön szoba-konyha-fürdője, külön bejárata van, a kert is lekeríthető).

A hirdetést sajnos már inaktválták, de ~dá~ (a kiváló urbanista.blog.hu szerkesztője) még idejében lementette, így a képet most lenyúlom tőle, hogy ha esetleg valaki nem hinne nekem, saját szemével is meggyőződhessen róla. (Mentségemre szóljon, én ajánlottam neki a hirdetést :-) Na, ki akar házat venni anyósostul?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr213556987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2012.01.17. 18:38:32

Hát már mama nélkül se megy a ház eladás!
Milyen egyszerű is lenne így az élet. Az eladó házban hagynánk az anyóst,a férjet (vagy a feleséget) a rossz kölköt (majd a kamaszkor végén érte megyünk:D)a kutyát, a macskát,a halacskát,minden kacatunkat:)
Vagy csak a simán rossz addig életünket:)

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2012.01.18. 13:33:07

Ha a ház feletti képen az anyós van, akkor érdekel.

PathosVerdesIII · http://www.rongo.hu 2012.01.18. 14:09:27

Láttam a hirdetést és a képeket, iszonyatos állapotban van a ház, a csempét szerintem a mama tette fel a falra amikor nem volt nála a szemüveg. 2 centis fuga simán megvan. A tisztaságról nem beszélek.
süti beállítások módosítása