Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Vasárnapi kabaré - torkára akadt a szálka

2012. január 22. - Droli

Térjünk vissza egy kicsit a régi kabaré világába! A Halevők című jelenet - Csákányi Lászlóval, Usztics Mátyással és Szombathy Gyulával - nemcsak a helyzet komikus volta miatt vicces (egy öregember eszik egy halat, torkára akad a szálka, miközben mellette két suhanc találgat, mi lehet a baj), hanem az egyébként kitűnő színészek előadásmódja miatt is. Na, kinél lesz ma hal ebédre? :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr363617307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harmincas 2012.01.22. 18:35:16

Hát gratulálok minden résztvevőnek. Aki tüntetett a kormány mellett, amelyhez hasonló politikai ÉS (!!!) gazdasági szarba senki nem vitte az országot a rendszerváltás óta.

Sorolhatnám a tényeket: csődkockázat, forintárfolyam, állampapírhozam, idióta bábelnök kinevezése, párthaver bírósági főnöki kinevezése, a kommunizmust idéző állami média, a gyülekezési szabadság korlátozása (budapesti helyfoglalás több évre) stb. stb.

De a tények titeket nem érdekelnek.

Békemenet-résztvevők: szégyenletes pártzombik vagytok, akik az elmúlt 15 év agymosása után képtelenek belátni, hogy átverték őket. PONTOSAN ugyanazok vagytok, mint a régi rendszer eltökélt kommunistái.

harmincas 2012.01.22. 18:36:37

Na, sikerült rossz bejegyzésre kommentelnem. Elnézést.
süti beállítások módosítása