Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Legyél te is Schmitt-riporter!

2012. április 02. - Droli

Úgy döntöttem, pályát módosítok. Régóta barátkozom a gondolattal, hogy sikeres médiaszemélyiség leszek, hiszen minden fontos készségem megvan ehhez: kifejezetten gyorsan beszélek, sokat őőőőő-zök, ha a helyzet úgy kívánja, nagyon szépen tudok ülni egy székben, és annyi hülyeséget összehordok, amennyit a kedves megrendelő csak óhajt. A végső lökést a hétvégi Schmitt interjúk adták meg, mert rájöttem, hogy igen, ezt én is meg tudom csinálni! Bizonyítékul szeretném bemutatni az én kérdéssoromat, mely bizonyítja, hogy alkalmas vagyok a feladatra:

1. Elnök úr! Ön, mint hazánk egyik ünnepelt személyisége, aki két olimpiai aranyat szerzett, és a NOB alelnökeként és Samaranch elnök jobbkezeként jelentős diplomáciai pályafutást tudhat magáénak, hogyan viselte el azt az igaztalan támadássorozatot, amelyet a liberálbolsevik ellenség ön ellen intézett?

2. A kezemben lévő jelentés szerint az ön dolgozatából több mint száz oldalt másolt Nikolaj Georgiev bolgár sporttörténész. Tervezi-e, hogy perel?

3. Beszéljünk továbbra is a tényekről! A bizottság megállapította - itt van a kezemben, meg is mutatom a kedves nézőknek -. hogy, idézem "a testület szokatlanul nagymérvű szövegegyezéseket állapított meg, de végkövetkeztetése szerint a doktori eljárás formailag megfelelt az akkor még önállóan működő Testnevelési Egyetem gyakorlatának." Doktor úr, hogyan lehet ön ennyire zseniális?

4. Az egyetem végül, teljesen érthetetlen módon, megvonta az ön doktori címét. Nem gondolja, hogy ez csak egy trükk arra, hogy ön kénytelen legyen még egy hasonlóan zseniális és hiánypótló értekezést írni? És nem fél attól, hogy a kollégái az ön nagyívű megállapításaiból fognak élni éveken keresztül, az eredeti forrás megjelölése nélkül?

5. Ne felejtsük el, a nép egyértelműen kiállt ön mellett, amit jól mutat, hogy az ön elleni tüntetéseken csak pár száz ember jelent meg, de több, mint 9.999.000 nem! Sőt, ha világszinten számolunk, több, mint 7 milliárd ember nem tüntet ön ellen! Nem gondolja, hogy ezzel is maximálisan teljesíti köztársasági elnöki feladatait, többek között a nemzet egységének képviseletét?

6. Az előző kérdéshez visszatérve, nem tervezi, hogy a világ egységét is képviselni kívánja, mint például ENSZ főtitkár, vagy katolikus pápa?

7. Az ellenzéki pártok persze megpróbálnak keresztbe tenni önnek, és távozását követelik! A kurvaannyukat! Nyugtasson meg minket, doktorelnök úr, ugye, esze ágában sincs távozni?

8. Elnök úr! Sajnos elromlott a súgógép, pedig annyi kérdésem lett volna az ön eddigi rendkívül sikeres köztársasági elnöki tevékenységéről! Így a végén csak annyit szeretnék kérni: ugye végignyalhatom a nyelvem hegyével a kislábujját? Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr684355617

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért marad Schmitt Pál? 2012.04.02. 12:10:42

A címben szereplő kérdést mostanság leginkább negatív kontextusban lehet hallani, s aki mondja, annak a szavaiból azt lehet kivenni: az illető szeretné, ha az államfő távozna posztjáról. Jelen bejegyzés is ezzel a kérdéssel foglalkozik, ám ahelyett, ho...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NYJetsTD 2012.04.02. 14:16:03

Reggel ovi felment hozzá és megmondta: Palikám, van öt perced megíratni ezzel az oberfos gyerekkel a lemondási nyilatkozatodat. Vádolj meg mindenkit, nem érdekel, de húzz el... és lőn.
Egy ember kezében van itt minden, már két éve. Kíváncsian várom, ki lesz az új aláírógép...

Pinka-Panka 2012.04.02. 15:29:35

Mondtam, hogy le fog mondani.. A lottóötösöm jöjjön be így...
már elfelejtettem akinek a múltkor megírtam, de hátha idenéz és belátja:)
süti beállítások módosítása