Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Vasárnapi kabaré - hol maradt el április 4?

2012. április 08. - Droli

Tényleg, miért nem volt szó hazánk nagy ünnepéről, április 4-ről? Hogyan lehet, hogy a teljes magyar média elfelejtette ezt a jeles évfordulót? Természetesen a blogunk nem felejtette el április negyedikét, amikor is, mint bizonyára mindenki tudja, arra emlékezünk, hogy pontosan 469 éve, 1543-ban a szekszárdi csatában a végvári vitézek megtizedelték a szekszárdi törököket! Javaslom, hogy megkésve bár, de ünnepeljük ezt a nemes ünnepet felvonulással, mégpedig Markossal és Nádassal! 

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr134365023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitzimackó 2012.04.08. 20:16:55

az az egy baj vele, hogy nem éppen időszerű, mert ez május 1-én szokott volt történni. az már egy más dolog, hogy a manók tánca grieg: per gynt szvitjében van. (legjobb tudomásom szerint, és semmi köze sztravinszkijhoz)
süti beállítások módosítása