Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Vasárnapi kabaré - Varga Ferenc Józsefet meggyűrűzték

2012. július 08. - Droli

Mindenekelőtt szeretnénk gratulálni Varga Ferenc Józsefnek, hogy idén megkapta a Karinthy gyűrűt. Varga Ferenc József amúgy is nagy kedvencem, és véleményem szerint már nagyon érett neki a gyűrű, mivel évek óta kiemelkedőt nyújt a magyar kabarééletben ("kistestvérével", Aradi Tiborral együtt). Ha két szóval kellene jellemeznem humorát, azt mondanám, hogy ő a "népi humor" legjobb képviselője, mivel jeleneteiben gyakran kisembereket parodizál, és az ő reakciójukat figurázza ki egy-egy helyzetben. Persze a politikusparódia sem maradhat ki eszköztárából, és ne feledkezzünk el róla, remek színész is egyben! Gratulálunk az elismeréshez, nagyon megérdemelte már!

Ennek örömére most nem egy Varga Ferenc József jelenet következik :-) Hogy miért? Mert a díjátadás előtt, pont két hete már volt tőle egy szám, ráadásul pont az ottfelejtett mikrofonok sorozatból, amit külön kiemeltek a díjátadás során, mi meg nem akarunk sokat ismételni. De vajon mivel tudnánk a legjobban megünnepelni a díjat? Szerintem egy Karinthy jelenettel! Varga Ferenc Józsefnek gratulálunk, további jó munkát kívánunk neki, és reméljük, hogy nem elégszik meg ennyivel, és harcba száll blogunk év végi kabarédíjáért, a nívódíjért is! Tavaly is és tavalyelőtt is második lett, de idén meglehet az első díj :-)  

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr874633860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása