Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Miért nem indultunk a Goldenblogon?

2012. augusztus 27. - Nívó blog

Egy kedves kommentelőnk kérdezte tőlem e-mailben, hogy hol talál minket a Goldenblog 2012-ben, mert ő bizony nem lát minket sehol. Megnéztem én is: tényleg nem vagyunk sehol. Blogunk a kiírás szerint a hírblog kategóriába tartozna, de sem ott, sem máshol nem találhatjátok blogunkat.

Az okokat ne kérdezzétek: idén nem promotáltuk ezt a versenyt, és mi sem neveztük be magunkat, így elképzelhető, hogy eleve nem voltunk nevezve. Az is lehet, hogy másvalaki nevezett minket, de a tisztelt zsűri nem találta méltónak a blogot a Goldenblog versenyének színvonalához. Tulajdonképpen mindegy.

Amúgy sem bánjuk az egészet, mivel a "szakmai zsűri" (Véleményvezér, Egyenlítő blog) mellett úgysem rúghatnánk labdába, másrészt meg ezt a blogot kedvtelésből írjuk, így nem használunk olyan "közönségmozgósító" eszközöket, mint pl. a Facebook, ami nélkül nem is lehet szavazni. Ez csak szimplán egy blog, amelyek a célja az olvasóközönség szórakoztatása és a szerzők súlyos íráskényszerének tüneti kezelése, nem pedig mindenféle versenyen indulás vagy a látogatottság spamekkel (lásd még: Facebook) történő növelése.

Szóval ne keressetek minket a Goldenblogon, mert nem vagyunk ott. Viszont "szavazni" tudtok ránk, azzal, hogy továbbra is olvassátok blogunkat. A "szavazatok" számát megtaláljátok jobboldalt, a "letöltések száma" alatt, és higyjétek el, az, hogy ilyen sokan olvastok bennünket, az minden versenynél többet jelent. Igen, még a Goldenblognál is.

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr354731546

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.27. 10:24:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bloodscalp 2012.08.28. 11:45:46

Vannak blogok ahol a kormányellenességgel olcsó népszerűséget keresnek - ez nem az.

röhej, itt nagyon olcsó népszerűséget kerestek:)

hazudtok, féligazságokat mondtok, és kinyaljátok a dagadt törpe seggét. ezt persze lájkolja a narancsködös fülkés banda. Amikor állami szinten folyik úgyanez mit lehet még ehhez szólni? Brávó.

NYJetsTD 2012.08.28. 18:26:32

Basszus, azért nem vagytok ott, mert titeket a szánalmas illetve a nevetséges kategóriában indítottak...

Bár drolinál néha láttam pislákoló fényt, de nálad bogancs-ccactus már sajna egyre inkább körvonalazódik a agybaj...már csak az hiányzik, hogy te is elkezd nyalogatni a szád szélét, meg rángatni a karodat...

Egyedül a vasárnapi kabaréért vagyok hálás, de ahhoz meg -valljuk be őszintén-, sok közötök nincsen...

A kommentelők jó része csak röhögni jár ide, csak az ne írd, hogy ez a célod.

lajafix 2012.08.30. 08:49:25

"Ez csak szimplán egy blog, amelyek a célja az olvasóközönség szórakoztatása és a szerzők súlyos íráskényszerének tüneti kezelése"

Akkor a nivó elnevezés ugye lassan csak lekerül? :-)
süti beállítások módosítása