Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Tudathasadásos ünnep

2012. október 23. - Droli

Csodás ünnepünk lesz ma is: nemzeti humoristáink ismét nagyot kívánnak alkotni, és úgy tűnik, most közönség is lesz ehhez. Lássuk a mai menüt:

13-14 órától Békemenet, némi sétával, a végén Orbán beszéddel. Kíváncsi leszek, ott lesz-e az Orbán rendszer összes haszonélvezője - tudjátok, azok az emberek, akik laponként milliókat kapnak, esetleg érdemeiktől függetlenül berakták valami kényelmes állami állásba, valamint elnyerik az összes közbeszerzést  -, de javaslom a menet részvevőinek, hogy ezeket az embereket zavarják el a francba. Ha ezt megteszik, ez jóval nagyobb tett lesz, mint maga 1956.De kétségem sincs, nem teszik, sőt, még tapsolnak is ezeknek.

Délután fél kettőkor hazudós Feri is beszédet mond; a meghívott vendégekről nincs információnk, de lehet, hogy itt is fellép Bajnai, Oszkó, és a többiek, ugyanúgy, mint nyáron Szanazugon. Hogy Feri miről fog beszélni, nem tudom, de lenne pár témajavaslatom: hogyan ünnepeltük 1956 ötvenéves évfordulóját, hogyan romboltam porig az ország gazdaságát 2004-2009 között, esetleg szavahihetőségem bizonyítékai a sajtóban.

Na és 15-kor jön a várva várt Milla demonstráció, "Fejezzük be a múltat!" hívószóval és Bajnai beszéddel. Bajnaival fejezzük be a múltat? Mondjuk nem tudhatom, lehet, hogy azért hívták meg a volt gazdasági főgurut és miniszterelnököt, hogy meglincseljék, esetleg látványosan kifütyüljék, és ezzel is jelezzék, komolyan gondolják hívószavukat, de van egy gyanúm, hogy nem ez lesz. Nem gyenge tudathasadás kell ahhoz, hogy valaki ehhez az egészhez őszintén asszisztáljon, de poénnak kétségkívül jó. További javaslataim a Millának: március 15-re hívják meg Haynau leszármazottait, esetleg lehetne egy kormányváltó nagygyűlést tartani Kövér Lászlóval.  

Lesz még egy Jobbikos demonstráció ezzel egyidőben; a beszédeket nem is érdemes meghallgatni, kb. ugyanaz lesz, mint minden ünnepen, lehet, hogy ezt is playbackről adják minden évben, mint az ikszfaktor némelyik dalát. De aki balhét akar, talán itt lesz a legnagyobb esélye rá.

Megyek hányni, aztán inkább munkálkodom a kertben, úgyis jó idő van.

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr1004864043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.10.23. 12:45:21

A csalódott kisfideszes választása. :)

champagneM 2012.10.23. 12:50:04

Jó poszt, minden mondatát értékelem.:)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.23. 12:54:45

szomorú, de tényleg a kert a legjobb program mára.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.10.23. 13:08:36

És mi a helyzet a tudathasadással Droli ?

A címben még arról akartál írni, nem a hányásodról a kertben...

stoic79 · http://liberatorium.blog.hu 2012.10.23. 13:26:25

"Megyek hányni ..." Ilyen dolgoktól felesleges, hacsak nem ittál túl sok töményet :).

laci0011 2012.10.23. 14:15:54

Hát ez a kormány tényleg csak hányás,na meg az előzőek szintén...Ezután is mindig így lesz amíg a fejlett államokra kitalált adórendszert és adószintet erőltetik rá 1 félázsiai országra.Csak a maffiát és a korrupciót erősíti.

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2012.10.24. 10:57:37

@stoic79: Szerintem úgy értette: kardélre ~

A nyugati stílusú demokráciának legalább annyira lételeme a hazugság, mint a szocialista demokráciának. Hangyányi különbség, hogy a szocializmusban minden társadalmi rétegre jellemző volt a lopás, a maiban "csak" a gazdagokra, politikásokra, és a támogatott etnikumokra, viszont az összesített volumene nagyjából egyezik. A szocializmusban mindent elloptak, ami nem volt lebetonozva, a mai démonkráciában már azt is. És ma már a látszatra sem kell ügyelni, sem a lopás, sem a jólét tekintetében. Ma már meg lehet ideologizálni, hogy miért szükségszerű a kisemmizettek kilakoltatása, fagyhalála.
süti beállítások módosítása