Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Vasárnapi kabaré - Tudományos borkóstolás Kazal Lászlóval

2014. január 26. - Nívó blog

Régen volt már nálunk vasárnapi kabaré, Szeretnénk most pótolni kicsit sokhetes mulasztásunkat egy már majdnem elfeledett igazi gyöngyszemmel. Kicsit lazítva a tudományos blogolást, amit mi itt elkövetünk. Jó szórakozást! Hukk! ;)

 
Május 10-én 31 éve hunyt el KAZAL LÁSZLÓ színész. Fiatalon énekes-táncos sztár volt a Király Színházban, de kuplékat később is szívesen énekelt, több tévéfelvétel őrzi a hangját, a Cipzár és a prózai Tudományos borkóstolás című száma immáron klasszikus. Legnagyobb sikereit a Vidám Színpadon aratta, ahol komikus szerepekben lett népszerű, de rendszeresen fellépett konferansziéként is. Vérbeli színész volt, a könnyed bohózatok mellett drámai jellemszerepeket is remekül formált meg, sőt, rendezett is; ő állította például színpadra Molnár Ferenc A doktor úr című darabját.

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr125783886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2014.01.27. 08:19:53

Tudományos blogolás...Röhög a vakbelem.
süti beállítások módosítása