Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Merkel nem volt ennyire finnyás...

2011. január 05. - Droli

Tegnapi hír:

A német állami tévé, a ZDF főszerkesztője Orbán Viktort és a médiatörvényt bírálta, szerinte szégyen lenne, ha Angela Merkel és a többiek közös fotón szerepelnének egy cenzorral az EU-elnökség átadásakor.

2006-os hír (Révész Máriusz megverése október 23-án):

„Én is végiggondolom, meg nyilvánvalóan meg is beszéljük még" – felelte a lapockatörést és fejsérülést szenvedett, sebeit a sajtó munkatársainak is megmutató politikus arra a kérdésre, tesz-e feljelentést az ügyben. Mint mondta, sérüléseinek körülményeit csupán mások elmondásából ismeri, annyit azonban ő is elmondhat: gumibot ütésétől származnak a sérülései."

2007-es kép:

Itt még nem volt annyira finnyás Merkel nagyasszony...

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr462562359

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A sajtószabadság vége? 2011.01.05. 13:44:55

Ténytár A “médiaalkotmánynak” nevezett törvény jelentősen átalakítja a magyar elektronikus médiumok rendszerét, változtat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raindog [írástudatlan nyikhaj tenorista] 2011.01.05. 22:47:35

csak arról nem beszél egyik fidesznyaló sem, hogy a rendőri fellépést (a tagadhatatlan, védhetetlen túlkapásokkal együtt) mi váltotta ki.
ja, bocsánat, elfelejtettem a posztulátumot, Gyurcsány a hibás
süti beállítások módosítása