Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Vasárnapi kabaré - Búcsúzzunk vidáman MANYUP vagyonunktól!

2011. január 30. - bogancs

Hétfőn lesz a határidő, elbúcsúzhatunk a magánnyugdíjpénztárban halmozódó vagyonkánktól. Holnaptól izgulhatunk, hogy ki tart el majd minket öregkorunkban. Sokat nem tehetünk, fogjuk hát fel vidáman! Sas József az alábbi jelenetben szépen levezette, hogy valójában a nyugdíjas tartja el a fiatalokat...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr242611183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2011.01.30. 10:46:10

Jó ez a Sas. Pedig sokan bírálták, hogy nyugdíjaskabarét csinál, meg nem pártfüggetlen, de valljuk be, ilyenre is szükség van. Nagyon nagy hiba volt eltávolítani a Mikroszkóp éléről, a hírek szerint Verebes tönkre is vágta az egészet, na nem mintha az általa erőltetett "irodalmi kabarénak" ne lenne helye, csak éppen a Mikroszkóp nem erről szólt. Amúgy is kevés kortárs kabarészínpad van az országban, bár a helyzet javult, mióta Litkaiék megcsinálták a Dumaszínházat, de az meg inkább a fiataloknak-középkorosztálynak szól. Szóval vissza Sast, mert lehet, hogy politikailag, erkölcsileg nem éppen fedhetetlen, de mint humorista-színész, kiváló.

A témát, azaz hogy mennyibe kerül egy gyerek, amúgy többen is feldolgozták, még a Rém rendes családban is szenteltek ennek egy részt :-)

gono 2011.02.07. 11:35:24

@Droli: hajam égnek áll a baromságaidtól.
azért lett eltávolítva, mert köztörvényes bűnt követett el.

és szerinted ez hiba volt. bravo

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2011.02.07. 13:24:09

@gono: Művészeti vezetőnek jó volt. Lehet, a legjobb megoldás az lenne, ha a színház részét Sas csinálná, a pénzügyi részét meg valami szakember.
süti beállítások módosítása