Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Vasárnapi kabaré - Gálvölgyi és a leggyengébb láncszem

2011. június 19. - Droli

Emlékeztek még a leggyengébb láncszem című tévévetélkedőre? Máté Kriszta vezette, és a játékosoknak nemcsak vele, hanem egymással is meg kellett küzdeniük, persze heves taktikázás közepette. Jó kis vetélkedő volt, na, ráadásul Máté Krisztina be is szólogatott a játékosoknak (elő volt neki írva), bizony, szívesen néznék egy ilyen vetélkedőt a "ki fingik hamarabb reggel" stílusú valóságshow-k helyett.

Gálvölgyi János, a magyar tévés humor egyik legnagyobb képviselője "színre vitte" a vetélkedőt, és szerintem remekül kifigurázta az egészet. Gálvölgyire divat azt mondani, hogy "gyenge", meg "nincs humora", de ne felejtsük el, hogy a tévés kabaré sokkal nehezebb például a rádiós stand-up-nál, mert itt bizony vizuálisan is adni kell a nézőnek valamit. Lássuk, ki a leggyengébb láncszem? :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr202993032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2011.06.19. 08:50:44

"bizony, szívesen néznék egy ilyen vetélkedőt a "ki fingik hamarabb reggel" stílusú valóságshow-k helyett."

Én meg még inkább ilyet:
>sajnos a Mindent vagy semmitről nem készített paródiát, de aki soha sem hiányozhat, az itt is itt van:
www.youtube.com/watch?v=_8Js2uOsdH4

"Gálvölgyire divat azt mondani, hogy "gyenge", meg "nincs humora", de ne felejtsük el, hogy a tévés kabaré sokkal nehezebb például a rádiós stand-up-nál,"

Hát ha Gálvölgyi gyenge, akkor az általános sztendapra nem találok szavakat.
Igen, lehet, hogy Gálvölgyi mára már elfáradt, de valljuk be, amikor kezdte, akkor még sokkal könnyebb dolga volt egy parodistának.
A sztendap meg nem a humor új műfaja, hanem egy vicc. Nem annyira velük nevetünk, hanem rajtuk sajnos. A sztendap ráadásul nem most kezdődött: Hofi, Sándor György, Nagy Bandó, (Galla), Maksa...
Én a rádiókabaréban most már legjobban Trunkó konferanszait szoktam szeretni, ő őrzi még a pesti/magyar humort...
süti beállítások módosítása