Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Egymillió

2011. november 20. - bogancs

Hát ez is eljött. Nem egészen egy évvel és három hónappal blogunk indulását követően megtörtént az egymilliomodik kattintás blogunkra. Stílszerűen épp egy vasárnapi kabaré poszt alatt.

Menet közben nem is tűnt fel mennyien olvastatok már minket, hiszen napi átlagban 2.200 letöltést jelent, de így összeadva fantasztikus nagy szám ez. Ha úgy vesszük, lehet, hogy minden tizedik honfitársunk idetalált már egyszer. Persze ez nyilván nem így van, hiszen vannak visszatérő olvasók, de akkor is, a valós olvasószám, vagyis aki legalább egyszer találkozott már blogunkkal, valószínűleg régen elhagyta már a százezret.

Közben szaporodtak a törzsolvasók is. Hányan lehettek? Nem tudom. Talán 100-200-an. Droli szerzőtársam integratív személyisége és ezt tükröző írásai majd mindenki tetszését elnyerik. Én pedig nagy stílusbeli változáson mentem át az elmúlt bő egy év folyamán, fokozatosan találtam rá az igazi hangomra. Ebben egyébként nagy hatással volt rám más blogok olvasgatása, illetve olvasóink kommentjei. Eleinte akadémiai hangnemű, mondhatni modoros stílusban jelentkeztem, majd ez fokozatosan átment egy sarkosan, sokszor provokálóan fogalmazó, gyakran irónikus hangnembe.

Ez persze sokaknak nem tetszik elsőre, de azért úgy gondolom, hogy aki komoly gondolkodó, az hamar átlát a szitán és elkezdi értékelni.

Lényeg a lényeg, jópár órát eltöltöttünk itt a gép előtt, és jó lenne egy kis visszaigazolás tőletek olvasóktól, hogy's mint értékelitek blogunkat. Aki bátor, az hozzászólásban is leírhatja, aki kevésbé, vagy csak nem ér ennyit neki a dolog, annak alább van néhány tesztkérdés.

Szóval hogyan tovább? Folytassuk?

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr553399264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rámenős 2011.11.21. 07:44:57

Kedves Bogáncs. Majd ha megérted, hogy a kamatból sohasem lesz a feleségem tortája, akkor érdemes lesz írnod.
Ugyanis a kamatból viszont lehet a feleségemnek tortát sütni, már ha van akitől lehet lisztet venni. Ez az a dolog ami csak a "közgazdászok" agyában vica-versa, a való világban nem.
Nem vitaindítónak szántam.

Golovics József · http://leviathan.blog.hu/ 2011.11.21. 09:07:57

Gratula!
Szép szám. Sajnos nekem nem megy ennyire jól a promózás :/

Joooe 2011.11.21. 12:54:50

@rámenős: He? :)

Amúgy Bogáncs és Droli: grat a bloghoz, sajnos a politikai témában nagyon ritka, hogy nem csak az agyatlan fröcsögés megy amolyan megélhetési blogolásként (az elégedetlenséggel és annak szításával mindig könnyebb népszerűnek lenni), hanem igazi gondolatokra lelni írásaitokban.
Csak így tovább :)

Cogito.t 2011.11.21. 13:07:38

Gratulálok és kívánom, hogy ne törjön a lendület! (Ha növekszik, az természetesen csak jó! ;o))

vargalukrécia 2011.11.21. 14:41:21

Csak 1 vélemény:
"...majd ez fokozatosan átment egy sarkosan, sokszor provokálóan fogalmazó, gyakran irónikus hangnembe."
A sarkos, provokáló jelzőkkel annyira nem vitatkoznék, de hogy ironikus... :D
Azért nem kéne túlzásokba esni!

vargalukrécia 2011.11.21. 20:42:26

@bogancs:
Kedves bogancs!

Akkor érthetőbben fogalmazok a kedvedért. Fikázni, vagy ironizálni 2 különböző dolog. Nem kérem, hogy megértsd... :)
Üdv

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.11.21. 21:07:54

@vargalukrécia:

Fikázás? Az nem az irónia ironizálása? :)

Amúgy igazad van, némi fikázás is van közte. Lehet, hogy bevezetek egy új címkét..

Joooe 2011.11.22. 16:40:23

Amúgy egy apró probléma a posztok rendszertelensége, talán érdemes lenne úgy időzíteni hogy minden reggel legyen valami, ha apróság is :) Így akár a minden reggel itt kezdek is opció lenne a lelkes olvasónak :)

Az általam egyébként eléggé lenézett véleményvezér ezt pl. jól csinálja, kinn is vannak vele minden nap az index címlapján.
(Nyilván nem tartom őket jó blognak, isten ments hogy bármilyen szempontból példaként állítsam őket elétek, rettentő színvonaltalanok, közhelyesek és sok esetben valótlanok az írásaik, mindez arroganciával, vak magabiztossággal társul, megfejelve a kommentelés tartalmi és nem stílusbeli moderálásával. De jól ütemezik a poszjaikat, reagálnak a napi hírekre, ha nincs friss, rágják tovább a régi gumicsontot.)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.11.23. 00:08:10

Gratulálok drága bloggerek, ez nem semmi!

A kérdésre, amit feltett a szerző ("Szóval hogyan tovább? Folytassuk?"), sajnos nem lehet szavazni, ezért kommentben adom meg a választ, amire buzdítom a többi drága olvasót is:

NE!!!!!
süti beállítások módosítása