Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Melyik fideszes politikus a legellenszenvesebb?

2011. december 01. - Droli

Nem lehet könnyű politikusnak és népszerűnek lenni egyszerre, de van néhány politikus, aki erre akaratlanul is rájátszik, és mindent megtesz, hogy népszerűtlen legyen. Kik lehetnek ők, és ki ezek közül a legellenszenvesebb? Összeállítottam egy listát,melyen nemcsak fideszes, de Fideszhez erősen kötődő politikusok is szerepelnek, és a kedves olvasó feladata az, hogy a végén szavazzon. Ja, és még valami: a "főnököt" direkt hagytam ki, mert tartok attól, hogy ha szerepel a listán, néhány "fóbiás" ujja rágyógyul a szavazógombra, és ezzel nem hagy teret a többi ellenszenves politikusnak kibontakozásra az amúgy nem reprezentatív eredménylistánkon :-)

Lázár János, a törtető: A magyar politikus az állam pénzén gazdagodik és nagyzol - ez a sztereotípia gyakran előkerül, és bizony Lázár János rendesen erősíti ezt a tételt. Magánszférában gyakorlatilag nem dolgozott, csak a köz szolgájaként, és sok mindenre telt-telik ebből: Audira, jólétre, vagy jövőbeli komoly hozományra a kölöknek, ahogy ezzel elhíresült beszédében dicsekedett. A költségtérítések egyik legnagyobb haszonélvezője politikai színtéren is nagyon aktív, több jelentős intézkedést is tőle hallottunk először, például a végtörlesztést is ő jelentette be. Gyorsan nyomul a kormányzati ranglétrán, sokak szerint nemsokára miniszter is lehet.

Szíjjártó Péter, a papagáj: Ha az életkort tekintjük, elmondhatjuk, hogy ő legalább tényleg fiatal demokrata, de tetteiben teljesen azonosul az "idősebb" vezérkarral. Ő sem pazarolta tehetségét a magánszférában, hiába, vannak, akik politikusnak születtek... Benne az a szenzációs, hogy szóvivőként bármilyen marhaságot képes elmondani, vagy akár annak az ellenkezőjét is, és nem röhögi el magát közben. Lehet, hogy van önálló véleménye, lehet, hogy amit mond, arról tudja, hogy hülyeség, lehet, hogy ő valójában egy nagyon okos és intelligens fiatalember - csak nem mutatja. Így viszont úgy néz ki, mint egy papagáj: amit mondanak neki, azt szó szerint felböfögi, de semmi több.

Matolcsy György, az álmodozó: Benne az a legszebb, hogy még véletlenül sem azt csinálja, amiről híres. Ő a belső kereslet felpörgetésétől várja a csodát, és ez akár még működhetne is, ennek ellenére megszorít, ami teljesen ellentmond gazdasági világképének. Lehet, hogy nem ő találta ki ezt a rengeteg különadót, ad-hoc módra bedobott intézkedéseket, mint pl. a végtörlesztés, de az ő nevéhez fog fűződni az egész, mivel ő a felelőse. Vajon miért nem nyitja ki a száját, miért nem mondja meg Orbánnak (mint szakember), hogy ezt meg azt nem kéne? Vagy tényleg megőrült, és elhiszi, hogy ezt a kapkodó gazdaságpolitikát elfogadják a gazdasági szereplők? De akár még el is lehetne fogadni a gazdasági intézkedéseit, ha valami koherens egészet alkotnának, és nem módosítanának menet közben többször a játékszabályokon... 

Semjén Zsolt, a protekciós: Valljuk be, hol lenne Semjén, egyáltalán, hogy lenne a KDNP Orbánék nélkül? Sehol. Rejtély, miért cipeli a Fidesz ezt a terhet, talán azért hogy Orbán más frakcióból is élvezhesse a dicséretet, ne csak a sajátjából? Lényegében mindegy: Semjén nem saját erőből került a parlamentbe, bevitték, mint a protekcióst a munkahelyre. Aki olyan helyen dolgozik, ahol van protekciós (pláne "mama kicsi fia" szerepkörben), az tudja, hogy általában az a legjobb, ha az illető csak a fizetését veszi fel, és hülyeségeivel nem zavarja a munkát. Semjén nem ilyen: igyekszik beleszólni mindenbe, és sikeresen hergeli a népet, most például éppen az abortusztémával. Nem kéne.

Schmitt Pál, a toll: Sikeres sportolói és sportdiplomáciai karriert tudhat maga mögött, éppen ezért meglepő, hogy köztársasági elnökként bármit aláír, amit elétolnak, akár még a pogácsát is. Pedig senki nem haragudna meg, ha időként azt mondaná, hogy "erről megkérdezem a szakértőket", vagy  "biztosak vagytok benne, hogy ez jogilag rendben van?" Okosabbnak gondoltam.

Deutsch Tamás, a ráérő: Ha meglátom, mindig a tipikus "eurobürokrata" képe jut eszembe, aki semmit nem csinál, de jó pénzt kap érte. A pártja kiküldte Brüsszelbe "feledésre",de valahogy nem akarja magát elfeledtetni. Aktívan részt vesz a webkettes életben, kommentel, reagál, stb; örömteli,hogy ezt teszi, de óhatatlanul felmerül a kérdés: ennyire nincs dolga? Mindegy, az ő személye már europolitikai kérdéseket is felvet, azaz hogy szükség van-e erre a drága EU bürokráciára, de ez eléggé tabutéma mostanában.

És akkor lehet szavazni! Akit nem elégít ki a fenti lista, írja meg a hozzászólásokban, ki az ő jelöltje, és miért!

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr333426482

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fiatal Anarchisták Szövetsége 2011.12.02. 18:54:17

Régi, féltve őrzött vágyam, hogy megalapítsam a Független Anarchisták SZövetsége nevű politikai pártot, a FASZ-t. A szlogen a következő lenne: mindenki bekaphatja....

Trackback: Mentsük meg a József Attila szobrot! 2011.12.01. 15:30:52

Gyújtsunk mécsest együtt a Kossuth téren József Attila szobránál a költő halálának 74. évfordulóján, december 3-án 17 órakor.   Tudta-e, hogy? József Attila születésnapja, április 11-e a magyar költészet napja;csak 17 éves volt, amikor...

Trackback: "Ez a harc lesz a végső?" - egy gazdasági szabadságharc margójára 2011.12.01. 13:34:08

Tényleg nem volt senki, aki legalább sejtette volna, hogy rejlik némi veszély abban, ha épp az áramszolgáltató hibaelhárítóit kezdi baszogatni egy lélegeztetőgépen lévő ember? Cél ugyan lehetett volna bizonyos önállósodás, de amennyiben komolyan e...

Trackback: Hivatalosan is megerősítették: Matolcsy Györgyöt tegnap elvitte az ördög 2011.12.01. 13:33:55

Bár kedden több, leginkább az ellenzékhez köthető hírcsatorna is felháborítónak nevezte, hogy Matolcsy György annak ellenére sem szólalt fel az országgyűlésben, hogy a parlament honlapján közzétett napirend szerint a nemzetgazdasági miniszter zárszaváv...

Trackback: Rogán Antal életrajza 2011.12.01. 12:16:32

15 éve szerzett egyéves pénzügyes gyakorlattal nagy bátorság tárgyalni menni az IMF barlangjába? Tényleg az a jó az országnak, ha nem egy felkészült gazdasági szakembert, hanem egy (két) pártkatonát küld a Fidesz tárgyalni az oroszlánhoz? "Kihag...

Trackback: Matolcsy György életrajza 2011.12.01. 12:15:45

Nemzetgazdasági miniszterünknek (pénzügyminiszter) soha nem volt versenyszférás állása, ám figyelemre méltó időt töltött igazgatással, elnökléssel, kurátorkodással és tanácsadással. Céget nem vezetett, pénzét sose kockáztatta, hivatalnoki állásokból, ...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2011.12.01. 12:14:55

Mihez ért Orbán Viktor tulajdonképpen? Europass sablonba feltöltött életrajzával hol és milyen állást pályázhatna meg ez a 49 éves férfi? Mihez ért a miniszterelnök a huszonnégy évvel ezelőtt szerzett jogi diplomájával? Úgy értem, szép dolog az, ha va...

Trackback: Mikor tűnnek már el a komcsik a közéletből? 2011.12.01. 11:08:11

Kövérrel és Orbánnal az élen. Polgári radikális vélemény következik....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P.mester 2011.12.01. 15:49:59

Úgy érzem magam, mint a roskadozó lakodalmi asztalnál. Az ember csak kapkodja a fejét, mit válasszon.

Stupido_Girl 2011.12.01. 15:55:56

Nem jó a kérdőív, mert nem radio gombokat, hanem checkboxokat kellett volna tenni.

nemecsek ernő áruló 2011.12.01. 15:56:11

Orbán Viktor, a szemérmetlen pofátlan vastagbőrű aljas hazaáruló hazug kutya!

nemecsek ernő áruló 2011.12.01. 15:57:04

@nemecsek ernő áruló: Előző hozzászólásomban túlzó voltam: elnézést kérek a kutyáktól, hogy ezt a szarházit hozzájuk hasonlítottam!

nemecsek ernő áruló 2011.12.01. 15:58:59

@Mercel: Gyurcsány nem fideszes. Vagy esetleg valamiről lemaradtam?

nu pagagyí 2011.12.01. 15:59:56

@nemecsek ernő áruló: A következő király a szarházi dinasztiából fog kikerülni.

sárkányfő 2011.12.01. 16:01:09

Hát a Rákay Filip már szart se ér? A celebből lett celebfikázó? Őt be se lehet jelölni?
És a Szalai néni, a szexlaposból lett erkölcscsősz? Ő miért nincs a listán?
Polt Petya, a fidesz-mutyik őre? Simicska kedves? Nyerges, Domokos, Kumin, Bayer? Kocsis, a hajléktalanok réme? Pokol meg a haverja az AB-n?
Nem igaz, hogy a szárnycsapatokról így elfeledkeztek...

öreg büzész 2011.12.01. 16:12:16

@egerészölyv: Nem roki hanem magánnyugdíjpénztáras. :)

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2011.12.01. 16:14:58

A sorrend számít valahol?
Mondjuk ez alapján kapnak majd fizetést, esetleg vaskeresztet? (az első három)
Otthon mindegyik barátságos, kellemes modorú, gondoskodó ember, akit tisztel és becsül minden ismerőse, rokona.
Vagyis nem biztos, de a bíróság is az ártatlanságot vélelmezi legelébb.

Trejo 2011.12.01. 16:18:05

@nemecsek ernő áruló: Gyurcsány is fideszes, ahogy mindenki ebben a sikeres országban. Ő egy eltévelyedett bárány. A lelke mélyén ő is szereti a Kedves Vezetőt, csak a tudod hogy kik rontást tettek reá.

Hogyan kerülhet a fideszes politikus és az ellenszenves 1 mondatba? Ők jó emberek, csak a javunkat akarják.

political ideology 2011.12.01. 16:19:24

Szerintem az összes....de valahogyan a maradék LMP-s Jobbikos Szdsz es MSZP s fasszopókból jobban elegem van...sok rühes buzi...meg ti is.Gusztustalan ez a bagázs..tény de az előző double Szoci ANál 8 évnél miért nem volt ekkora a pofátok....?

csillámpóni 2011.12.01. 16:19:27

@Pékszakállú Henceg: Tompi a kezdetektől látványelem. Hanem hogy Lajos ostoba volna... Azért arra nem tennék föl egy fából faragott mandarint.

Trejo 2011.12.01. 16:19:34

@Almaleves: A német katonai kitüntetésre gondoltál a vaskereszt kapcsán, vagy olyanra, ami a temetőkben van? :-)

papulimapuli 2011.12.01. 16:32:11

miért nincs olyan, hogy: mindegyik?

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2011.12.01. 16:39:30

@Trejo:
most alapított egy plecsnit az a drága szent álamalapító ivadék, a Pali. én arra apelláltam.

Kivancsi 2011.12.01. 16:43:43

nem lehet egyszere az osszes patkanyt bejelolni?

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2011.12.01. 16:44:16

@egerészölyv:
hiányolok további opciókat:

6. Vajon melyik táskában hordom az eszem?

7. Megérdemlem-e a további fizetéscsökkentést?

8. Az állam én vagyok? Mert ha nem, miért kell mindent nekem állnom?

9. Szeretem az embereket, kivéve azokat, akik nem én vagyok.

10. Az emberekkel fizettessék meg, engem hagyjanak végre békén!

anyahajókabinajtóhajtogató 2011.12.01. 16:50:37

Mindegyiknek egyenként a kurva anyja!

Kandabula 2011.12.01. 17:06:26

Most olvastam, hogy a nyelvvédőt egyetlen potentát sem fogadta az USA-ban. Pedig nem is turistaként utazott. (Tárogatózhatott volna a Fehér Ház előtt egy kalappal.)

Táskás Tóni 2011.12.01. 17:13:51

Milyen kár, hogy ilyen rövid a sor. Pedig lehetne sorolni mindet az összes kdnp-sel. Közös tulajdonságaik révén, miszerint hazugok, képmutatóak, törtetők, korruptak és közben seggnyaló beszarik, szinte nem is lehet közülük választani. Mindegyik mehetne egyszerre a jó büdös ku..a ....., osztjónapot.

Adofizeto 2011.12.01. 17:16:04

Hiányos a lista, én a visszamenőleges törvénykezés atyját szeretném a listán látni. At istennek sem jut eszembe a neve, egy vén geci, most lett éppen alkotmánybíró...

binomatic 2011.12.01. 17:25:39

Ez a matolcsi baszki, olyan az ábrázata, mint a fogorvos csávónaknak a másnaposokban...

regress 2011.12.01. 17:26:09

mind az!járjanak úgy,mint a csíkos nadrágom

mokkaczuka 2011.12.01. 17:26:25

Egyértelműen Lázár János. Remélem, egy szép napon fejjel lefelé kötik fel azt a görényt, és a szart is kicsavarják belőle.

Kandabula 2011.12.01. 17:26:31

A KDNP-s észlények közül nekem az tetszett a legjobban, aki a külföldre szándákozókat azzal akarja itthon tartani, miszerint ott nem lehet Túró Rudit kapni.

messi-asz 2011.12.01. 17:28:16

@mokkaczuka: ez fenyegetés vagy kívánság? mert az utóbbi esetben +1

Mercel 2011.12.01. 17:28:41

@nemecsek ernő áruló:

Szia,

Arra céloztam, hogy kontrasztként lehetett volna beilleszteni gyurcsányt - Ahogy mondtam pusztán azért, mert így esetleg teret kaphatott volna az is, hogy nem pusztán a fidesz zsigeri utálatáról szól a dolog:)

Részemről ugyanis egyként hányok mindkét oldaltól. Bár most már kezd azért vezetni a fidesz egy két hosszal:)

De ne adja az isten nekünk, hogy ebből a mélységes és amúgy jogos fidesz utálatból "feri gyere vissza megbocsájtunk!" legyen:D

Tehát a választék bővítésére gondoltam, még ha a poszt másról is szólt.

"Frigyes"

mokkaczuka 2011.12.01. 17:33:50

@egerészölyv: A Tömjén meg úgy kereszténydemokrata, ahogy Buci Gyuri szocdem volt. Mocskos klerikálfasiszta, akárcsak a Fidesz, hogy rohadjon meg mind, az összes gecivel együtt, aki ezek után még védeni meri.

mokkaczuka 2011.12.01. 17:35:27

@messi-asz: Én biztosan nem ölnék embert, de ha valaki elvégzi helyettem ezt a mocskos munkát, nincs ellenemre.

igényes 2011.12.01. 17:35:35

@Táskás Tóni:

Jut eszembe Táskás barátom!

Én egy fideszes gyónást Lap Toppal képzelem el, vagy okos telefonnal!

Megtévedt bárány (Mb) és Atya (A)

Mb.: Atyám szeretnék gyónni!
A.: Mi a bűnöd fiam?
Mb.: Vétkeztem atyám!
A.: Mit vétkeztél fiam?
Mb.: Tudja, mint a párttársam.
A.: Értéke?
Mb.: 20
A.: Az nagyon sok!
Mb.: Tudom atyám!
A.: Lap Top, okos telefon, vagy csekk, esetleg készpénz van nálad?
Mb.: Lap Top
A.: Látok esélyt a feloldozásra, de elöbb üssél be 8+8+8 számot.
Mb.: Beütöttem atyám!
A.: Bűnöd nagyon súlyos és most üssél be egy 4-es számot.
Mb.: Elment 4 millió.
A.: Feloldoztalak!
Mb.: Köszönöm atyám.
A. : Mondd a többieknek, hogy naponta 10 órát dolgozom, többet nem birok, tehát 600 perc alatt 10 perces időközönként 60 embert fogadhatok, oldozhatok fel.

messi-asz 2011.12.01. 17:36:53

@mokkaczuka: nem kell megölni...

hagyd lógva...

sőt. ha az audija után kötöd és a sofőrnek szólsz hogy nem kell izgulni trafipaxok miatt mert lézerblokkoló van az audin...

igényes 2011.12.01. 17:38:32

Hol van Meggyes Tamás?

Érdemes megtekinteni Meggyes Tamás vagyonnyilatkozatát. A 4. oldalon a 4. pont h) sokatmondó! Itt is megremegett a keze, mert csak itt római számmal leplezi zavarát. (vélhetően visszadatált szerződés, és valószínűleg Esztergom városátol orozta el a tekintélyes értékű földet.

www.mkogy.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir?P_FNEV=/vagyon/2010/m032_j0101231k.pdf&p_cont=application/pdf

Hát érdekes, hogy a 2010. április 09-én vásárolt egy telket. Tudjuk az országgyűlési választások első fordulója 2010. április 09. volt. Ejnye, ejnye!

Itt egy cikk és az összefonódás!

Április 09 a Fidesz napja!
nol.hu/archivum/felcsuti_szal_a_bubanatvolgyben_-_meggyes_foljelent

Egy csapat!

nemecsek ernő áruló 2011.12.01. 17:39:57

@Mercel: Rossz lenne, ha Vitya leváltása után Fecó lenne megint, mert az azt jelentené, hogy Vitya is bármikor visszajöhet még...

De nem fog Fecó visszajönni, ne aggódj! :)

Id. Lencsés István 2011.12.01. 17:40:41

@igényes:

Ez az atya a Simicska Atya, vagy Orbán pápa?

mokkaczuka 2011.12.01. 17:43:11

@Joooe: Ellenben ahhoz, hogy fejlődésre alapozz, a következőket kell meglépni:
1. Nyugdíjcsökkentés minimum 20 %-kal;
2. Egy kibaszott fillér szociális segély nem mehet ki épkézláb embernek;
3. Forintleértékelés;
4. Az áfa csökkentése legalább 17 %-ra;
5. Nagymértékű és valós adócsökkentés, mégpedig úgy, hogy 2 kila alatt egyáltalán ne kelljen adót fizetni;
6. Komoly rohamrendőrség, hogy kezelni tudják az éhséglázadásokat.
7. Eü privatizálás, több-biztosítós rendszer.
8. Pénznyelőgépek (Volán, Máv, BKV) privatizálása.
Bevezetni már végre, húsz évi szarakodás után azt a kurva piacot! És akkor lesz befektető, nem lesz bóvli az állampapír, az ország megmenekül, sőt, a Fidesz is menne a legközelebbi választáson a büdös picsába, ahová való. Miután megtette a kötelességét. De nem teszi, azt hiszi, még fenntartható a kádárizmus. Rossz hírünk van, fiúk. A cérna pont nálatok fogyott el.

Adofizeto 2011.12.01. 17:48:21

Nah, kigugliztam a rohadékot:
Balsai István a neve. Azonnal fel a listára!

Mercel 2011.12.01. 17:48:32

Amúgy meg..

Már ott elbézte az egész ország amikor hagyta magát szijjelválasztani az "ország népe" jobbra meg balra.
Nincs is jobb meg bal oldal.
Gazemberek vannak belénk táplált jelszavakkal.

Most a fideszt utáljuk mert szemmel láthatóan idióták, mert gazdaságilag a jelenünkkel és a jövőnkkel játszanak, mert a demokráciánkat rombolják, mert nagyképűek stb stb stb.
Az előző banda csak simán elkúrta és álszent módon kussoltak.
Ez egy szép közös munka volt.
Nem az elmúlt másfél évvel van gond, és nem az elmúltnyócévvel, hanem az elmúlt húsz évvel.

Mi mindig utálunk valakit, hol jogosan hol nem, de a lényeg hogy mindig utálunk valakit amiből annak a valakinek az ellensége profitál majd 4 év múlva.

Most például erősen esélyes, hogy a jobbik fog profitálni a következő választásokon.

Itt leszünk majd 3-4 év múlva egy aktuális poszt kommentjeiben amiben a szerző leírja majd, hogy mennyire antidemokratikus és fasz az a majdani banda, és kit utálunk a legjobban - mi meg majd választunk - találomra ahogy most is.

Közben meg nem vesszük észre, hogy nem egy párt néhány hülyéje vagy főgonosza szivat minket, hanem az egész úgynevezett politikai elit. Ami valójában egy mocskos hataloméhes parlament folyosóin összekacsintó banda.

Mondjon valaki most egy azaz egy hiteles politikust, akire szavazna.
Ha megvan akkor mondjon utána MÉG kb. 20-30at. ugyanis minimum ennyi kell egy vezérkarhoz.
Több tucat olyan ember aki szakember, nem korrupt, átlát rendszereket, jól kommunikál, remek stratéga, és jó diplomata.

Van húsz harminc ilyen ember a köztudatban?
Mert ha nincs, akkor a következő választás után is szívni fogunk, meg az azutánin és az azutánin is.

Baromira utálom ezt az agyhalott bandát, de az előzőt is utáltam, mert ellehetetlenítették az életünket, morálisan pedig tönkretették az országot.
Nem a szegénység az első számú probléma, hanem a káosz. Főképpen a fejekben.

"Frigyes"

nemecsek ernő áruló 2011.12.01. 17:50:01

@egerészölyv: Sömjén fideszes! A kdnp a fidesz gyerekmolesztáló tagozata. Mint az a napokban a koki törvény-módosításból is kitűnt... Hiába, no a keresztények csak nem tudják meghazudtolni önmagukat! :P

Az meg, hogy Vityáék népszerűbbek Fecónál, holott, sokkal többet, és pofátlanabubl raboltak, az csak a szavazókról szegénységi bizonyítvány!

2011.12.01. 17:55:33

@Bathory: Na ja! :))))))))))) ezt aláírom.
Jó ez nekünk valamire? :D
Nekem eddig személy szerint kurva sokba van a magyar politika a mélytől a csúcsig, janibácsitól vityavitézig :D
Sok mindenben emlékeztet is egyik a másikra, csak(!) a szimbolikában térnek el. Ja, és vityka eddig még nem akasztott.
Bár szerintem ez sem tarthat örökké :p
Ja és janibácsi táncdalfesztivált rendezett a dolgozóknak, vityka meg nemzeti dalfesztivált a zembereknek.
A segg változik néha, de nyalni állampolgári kötelesség :D:P
Hajrá Brazilía, hajrá brazilok.

Mercel 2011.12.01. 17:57:36

@eManuel:

Meg fogsz lepődni a sok "nagypofájú" marta el a szocikat, és szavazott lelkesedésből vagy kínjából a fideszre. NYOLC év mszp részéről történő sz*****tás és a fidesz részéről 8 évnyi tudatosan felépített hirigelés után.
A maradék az szavazott a jobbikra, részben a kisebbségi problémák, részint a "két nagy" hitelvesztése miatt.
A maradék maradéka meg az LMP-re mert vagy hittek abban, hogy lehet más a politika, vagy a három szarvödör közül egyiket sem akarták támogatni.

Elégedetlenek tehát voltak már "akkor" is szép számmal.
Van még kérdésed?

"Frigyes"

avanivi 2011.12.01. 18:00:24

Mind ellenszenves , de Orbán vezeti a mezőnyt !!

2011.12.01. 18:05:41

@sárkányfő: Óóóóóóóóóóó, de igazad van! és még bővíthető a lista! Hát ezért érdemes néha leltározni, mert így legalább mindenki láthatja, milyen hosszú egy ilyen politikus fizetési lista, hogy mennyi vérkullancs-ragadozótetü szívja a vérünket, életerőnket :D
Borzasztó! Nem csoda, hogy itt tart ez az ország.

samer 2011.12.01. 18:09:50

Új lista: 1.Schiffer, 2.Karácsony, 3.Szanyi alkesz kapitány, 4.Kovács László, 5.Gyurcsány Ferenc, 6.Lendvai Ildikó, 7. Bokros Lajos 8. Nyakó István ezekre kiszeretne szavazni?

Kerek négyszög 2011.12.01. 18:22:10

1: fidesznyikek
2: narancskomcsik
3. trollok

Így ebben a sorrendben jó lesz.

Ezeknél még Gyurcsány is klasszisokkal jobb volt. Legalább demokrataként gondolkozott.

Ki ismerte be a hazugságait eleddig a politikusaink közül?

(Ugye azt nem kell magyarázni, hogy mindegyik hazug disznó)

Adalberto Gellenzeeri 2011.12.01. 18:23:57

Zörgött az egér a minap a spájzomban. Nosza kitettem az egércsapdát, olyat amelyikbe ha belemegy nem tud kijönni, de nem döglik meg. Pár óra múlva a koma benn volt a csapdába. Vettem a lapátot, kivittem a kertbe a csapdát és kinyitottam. Vártam, hogy kijön a koma és meg átsegítem a őt az egérmenyországba. Ki is jött a koma, de nem futott el, hanem leült és engem bámult. Úgy nézett mint a Matolcsy. Nem vertem agyon, mer ha a komát fejbevertem volna , az isten se tudott volna megállítani, nehogy a Matolcsit is fejbeverjem. Lám mire képes a "szeretet" !

Kerek négyszög 2011.12.01. 18:25:58

@samer: Hát ebből a listából mindenki demokrata beállítottságú. A fidesznyikek közül viszont az egyik sem az.

T-101 2011.12.01. 18:26:12

Ki a legellenszenvesebb?

Szijjártó: ha hallgatom,
Lázár: ha látom,
Orbán, ha csak megemlíti valaki...

Lucky Larry Silverstein 2011.12.01. 18:32:17

@légycsapó: Háháháháháááá

A szoci beismerést lebukásnak hívják, akkor sem lesz beismerés, ha sokszor elmondjátok. Demokrata, háháháhháháhá!

villamos alóli kacaj 2011.12.01. 18:32:51

HÉÉÉÉÉ!
HOL A 2/3-d?????
Miért nem kommentel???

odamondó 2011.12.01. 18:35:58

szerintem mind és miért nincs ilyen opció?

mokkaczuka 2011.12.01. 18:36:09

@messi-asz: Valószínűleg mexánnám és levágnám a rohadékot, amilyen hülye vagyok.

mokkaczuka 2011.12.01. 18:37:25

@Bathory: Kuss neked, dögmadártól származó szarházi.

mokkaczuka 2011.12.01. 18:38:39

@Mercel: "Mondjon valaki most egy azaz egy hiteles politikust, akire szavazna."

Bajnai.

Lucky Larry Silverstein 2011.12.01. 18:41:02

@mokkaczuka: Bajnai.

Háhááhháháháháháhháhá

stefan75 2011.12.01. 18:50:51

Hol marad Rogán Antal, a nagy formátumú terelő? Kérdésre még sosem válaszolt...

igényes 2011.12.01. 18:54:35

Pogácsával és furulyával adventeztek Orbánék!

Ki ette a pogácsát és ki furulyázott?

samer 2011.12.01. 18:55:12

@légycsapó: Most komolyan neked Gyurcsány demokrata? Aki a népre lövetett?

Táskás Tóni 2011.12.01. 18:57:11

@samer: A népre??? A csőcselékre.

Lucky Larry Silverstein 2011.12.01. 18:57:31

@samer: Jó barátom volt. Tudta mit szabad és mit nem.

samer 2011.12.01. 18:57:52

@villamos alóli kacaj: Talán még dolgoznak, és most érnek haza, persze van akinek nem kell, az ingyenélők...

penumbra1984 2011.12.01. 18:58:29

A Kiflicsücsök Gabriella (buta, demagóg), a Semmilyen Zsolt (álszent képmutató aljas demagóg) és a Lézer János (neveletlen, felkapaszkodott, aljas törtető demagóg képmutató) az a három név amely azonnal beugrik egy ilyen kérdésre. :)

samer 2011.12.01. 18:59:08

@Red shield representative: Én nem dicsekednék egy ilyen baráttal...@Táskás Tóni: Az csak ti lehetettek..

Lucky Larry Silverstein 2011.12.01. 19:02:09

Bedobnék valamennyi pénzt ha visszaír a blogger. Tetszik ami itt megy, könnyen érthető, az üzenet átmegy az egyszerü embereknek is.

Még valamit lehetne talán rontani a színvonalon, szavazásokra azért ne szoktassuk a jobbágyokat, az mind pénz.

Lucky Larry Silverstein 2011.12.01. 19:04:27

@samer: Nem is barát, a szövetséges jobb szó.

Mesterlövész 2011.12.01. 19:05:41

Tudjátok, mit? Nem szavaztam. És miért? Mert nem volt olyan lehetőség, hogy AZ ÖSSZES!!!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.12.01. 22:39:28

Érdekes, hogy Rogán Antal vagy Kövér László hogy felküzdötte magát. Tíz éve még minden ilyen listán rajta lett volna, most meg esébe sem jutnak senkinek. :))

Hadrianuska 2011.12.01. 22:57:15

Nálam a negyven fogú ripacs banya, a SelMuczi vezet, utána meg ez a vasalt agyú egerészölyv, vagy mia f...!

Kandabula 2011.12.01. 23:13:24

@bogancs: Te csak hiszed. Egy vicc jut eszembe:

Az indián főnököt kérdi a fia:
- Mond, atyám. Miért hívják az egyik nővéremet Kék Tónak?
- Tudod, anyáddal éppen a kék tónál táboroztunk, amikor fogant.
- És a másik nővéremet Hajlékony Nyírfaágnak?
- Mert akkor meg a nyírfaerdőben táboroztunk, amikor fogant.
- És a bátyámat Szürke Kősziklának?
- Mert akkor meg a kősziklánál táboroztunk.
- És a ... De az apa közbevág:
- Nyughass már, Lyukas Gumi! Húszan vagytok testvérek, nem akarhatod, hogy mindet felsoroljam!

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2011.12.02. 07:40:07

@bogancs: Kövér Laci a felsoroltakhoz képest klasszisokkal vállalhatóbb. Vannak hibái, de legalább sandítva el tudod hinni hogy valaha ember volt.
Rogánt pedig emlegették itt (csak lusta vagy elolvasni az összes kommentet :-P), de 10 éve ő volt az aktuális Szíjártó, ma meg a Szíjártó az aktuális Szíjártó. Rogán hosszú időre visszavonulta belvárosba, és kevéssé van szem előtt (mostanában veszik elő).
A kettő közötti Szíjártót - Répássy - viszont nagyrészt elfelejtették. De ahogy súlyosbodik a politikai, erkölcsi és gazdasági válság, úgy hívja vissza Orbán a frontvonalba az érdemeik mellett nyugdíjazott papagájokat.

Joooe 2011.12.02. 08:37:55

@mokkaczuka: "Ellenben ahhoz, hogy fejlődésre alapozz, a következőket kell meglépni:
1. Nyugdíjcsökkentés minimum 20 %-kal;"
Nagyobb kell, és nem fűnyíró elven. Az átlagos öregségi nyugdíj az átlagos nettó bér 70%-a körül van, ez nem sok, nem ez a baj. A baj az, hogy 3 millió nyugdíjasból 1,4 millió az aki betöltötte a korhatárt. Mindenféle jogos rokkantnyugdíjak, jogos özvegyi/árvaellátások, stb. megengedve 2 millió körülre levihető lenne a szám. Kicsit nehezen kivitelező, nem lehet egy lépésben (+1 millió munkanélküliség) de haladni kell/kéne ezen az úton.

"2. Egy kibaszott fillér szociális segély nem mehet ki épkézláb embernek;"
Amennyiben a korlátozott ideig járó munkanélküli járadékot (Ami nem igazán segély, inkább biztosítás jellegű dolog) nem értjük bele akkor egyetértek.

"3. Forintleértékelés"
Nyomjunk forintot olyan DrábikJánosos módon? Ehhez nem értek...

"4. Az áfa csökkentése legalább 17 %-ra;"
Miből? Kell a pénz az államadósság finanszírozására, erre a fogyasztást terhelő adó sokkal jobb eszköz mint a munkát terhelő.

"5. Nagymértékű és valós adócsökkentés, mégpedig úgy, hogy 2 kila alatt egyáltalán ne kelljen adót fizetni;"
Nagyon nem értek egyet, az eddigi rendszer óriási hibája ez volt. Olyan nincs, hogy egy dolgozó ember (pláne átlagot kereső dolgozó) nem fizet adót... A helyes irány pont az adózók körének szélesítése és a teher arányosítása. A dolgozó tartja el az államot és nem fordítva, bármennyire is nem tetszik. A 16% az nagyon kevés, ennyit legalább mindenki, oszt hogy a nagyon magas - középosztály feletti - jövedelmekre érdemes lenne-e második kulcsot bevezetni az már nyitott kérdés számomra. A problémát az alacsony bérek jelentik, nem az pár százalék jövedelemadó, az erősen progresszív rendszer pedig még jobban torzítaná a bérrendszert.

"6. Komoly rohamrendőrség, hogy kezelni tudják az éhséglázadásokat."
Ha valódi lázadás van akkor azt rendőrség nem tudja kezelni. Némi felkészültség persze kell rendőri oldalon is, de alapvetően úgy kell adagolni a változásokat, hogy senkinek se az maradjon az egyetlen lehetőség, hogy őrjöngve nekimegy a rendőrnek.

"7. Eü privatizálás, több-biztosítós rendszer."
Nem sokat segítene, sőt. Nagyon nagy vitatéma nem megyek részletesen bele. Az a baj az eü-vel, hogy a rendszer természetéből adódóan, valódi hatékonyságnövelő verseny nem alakulhat ki. Azt azért látni kell, hogy ez csak látszólag spórolás, a pénz akkor is elfolyik az emberektől és befolyik az eü. kiszolgálórendszerbe, ha ez magánkézen megy át és nem az államon keresztül. Hogy egyesek azt gondolják, hogy az előbbi hatékonyabb lenne az egyrészt nem feltétlen helyes, másrészt ha igaznak fogadjuk el akkor sem olyan jelentős hatékonyságnövekedés, hogy témába vágó lenne.

"8. Pénznyelőgépek (Volán, Máv, BKV) privatizálása."
Csak ha valódi konkurenciaharc alakul ki és a fogyasztó a pénzével szavazhat. Ha egy területen csak egy szolgáltató szolgáltat, és szigorú állami szabályozás kell hogy a pógár ne legyen megszivatva (láttunk már sok ilyen privatizációt és a rendszerek természetéből adódóan itt sem tűnik elkerülhetőnek) akkor semmi értelme, csak bevonunk még 1-2 megtömésre váró zsebet a rendszerbe. Erről is lehetne vitatkozni, de egyelőre nem ez tűnik a legfontosabb kérdések egyikének.

Ellenben nekem is van egy javaslatom: az állami kézben lévő nagy kiszolgálórendszereknél be kéne vezetni, hogy a vezetés attól függően kapja a bérezését, hogy törvényben szabályozott szempontoknak, objektív(pl. mennyit késtek a vonatok, mennyit kell várni egy műtétre) és szubjektív (mennyire elégedettek az "ügyfelek", pl egy központi internetes véleményező rendszer statisztikáiból) szempontoknak mennyire felel meg. Ha nagyon nem, akkor automatikus pozícióvesztés, prémium és végkielégítés nélkül. Ha kicsit nem akkor csak halványka alapfizetés, ha meg mindennagyonfasza akkor nagyon szép prémium.

Joooe 2011.12.02. 09:19:31

Ahhoz képest hogy a blogoszféra index által kiemelt köreiben mennyire matolcsy az antikrisztus, meglepő a helyezése...

Lencsés István 2011.12.02. 09:58:35

@charlie sheen: A tini kultúrád csapkodja a biztosítékot ! :) ;)

is 2011.12.02. 10:25:18

@samer: Képzeld, az ilyen videokon:www.youtube.com/watch?v=vyDnARiptSQ lévő tömegeket minden demokráciában a rendőrség kezeli, és benne is van a híradókban, pl. Észak-Írországban. Talán nem kellett volna a TV-székházat a "népnek" felgyújtania. Erről mit gondolsz?

Lencsés lstván 2011.12.03. 21:13:30

@Lencsés István: Mindegyik fideszes politikus egy görög-római jellem, aki képtelen a csúsztatásra és hazugságra, nem véletlenül választotta őket ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR!

@charlie sheen:

2011.12.04. 10:41:32

@Lencsés lstván: De ködösiteni és lopni azt tudnak ám rendesen.
Hozzájuk képest a szocik ipari tanulók voltak, pedig ők is loptak ám.

De inkább arról regélj, hogy a nagyszerű "görög-római" jellemű fiuk, hogyan lettek munka és semmittevés nélkül milliárdos vagyonnal rendelkezők.

Mert soha életükben nem dolgoztak, ám hirtelen meggazdagodtak. Vajon hogyan és miből?

Lencsés István 2011.12.04. 12:27:55

@Lencsés lstván: Ennyi , hazug csaló anonim ! :) ;)

Kandabula 2011.12.04. 15:33:45

Máshol is írtam, itt megismétlem:

Tisztelt Lencsés István Úr!

Miután erre lehetőség van, megnéztem a Lencsés István név alatt megtekinthető "aktivitást". Meglepődve olvasgattam bejegyzéseit, melyek döntően a kommentelők "anonimitásával", és így az Ön számára értékelhetetlen mondókájával foglalkoznak. Eltekintve attól, hogy megjegyzéseiben ennél többre általában nem futotta, halkan jegyzem meg, hogy számomra egy "Lencsés István" név legalább annyira anonim, mint mondjuk egy "Kárász Hümér", vagy "Brankenbrunner Leopold" nevek alatt futó hozzászólás. Amennyiben viszont célja az, hogy becses személye a neve révén a Fidesz személyügyi látókörébe és így egy kellemes állás potenciális várományosává váljon, egyszerűbb, ha közvetlenül fordul Kubatov Gábor úrhoz. (Hozzászólásainak jegyzékét ne felejtse el mellékelni!)

Üdvözlettel:

Egy egyáltalán nem anonim Kandabula

Szerintem Ön egy megbízást teljesít. Sok sikert!

Kandabula 2011.12.04. 15:36:10

@Lencsés István: maga az igazi "Lencsés István", vagy netán az igazi "Trebics"?

Kandabula 2011.12.04. 15:44:49

@Lencsés István: egyébként a kommentelőket miféle jogon nevezi hazugnak és csalóknak? Ön egy átlag fedőnév mögé bújik, ki tudja, Ön mit hazudik és csal? Politikai irányultsága nagyjából azonos azzal az emberével, aki még soha sem hazudott. Úgy hogy csak finomabban, finomabban.

Kandabula 2011.12.04. 16:18:44

@Lencsés István: Ön végigbóklászik az Interneten és - függetlenül a téma tartalmától, a hozzászólások komolyságától, az igazi állampolgári véleményektől - megjegyzi, hogy ez túró, anonim hőbörgés. Mintha valamelyik főnöke szavait ismételgetné. Lelke rajta. Szégyellje magát. Ön egy droid, a legrosszabb fajtából, feladata a fellazítás, az önálló vélemények elkenése. Egyébként jól érzi magát?

Lencsés lstván 2011.12.04. 19:44:54

@Kandabula: Én mindenhol a csaló hazug anonimokat ostorozom! És fáradhatatlanul!
Megnézheted hogy mindenütt vállalom a véleményem névvel!

ÉN NEM VAGYOK ANONIM!

@Lencsés István: blog.hu/user/41469/tab/activity

Kandabula 2011.12.04. 20:19:40

@Lencsés lstván: "csaló, hazug anonimok" oszt már miért? Mire fel? Miféle minősítés ez? Miféle szóhasználat? Ismeri az illetőket? Ugyan úgy ellenőrizhető az aktivitásuk, mint a magáé. Kérem, hogy ne tegezzen. Ha csalókra bukkan, jelentse fel. Ha hazugságra bukkan, hozza nyilvánosságra. Ha csak az a feladata, hogy hülyéskedjen, akkor csinálja.

Kandabula 2011.12.04. 20:24:28

Pontosabban: idétlenkedjen

Lencsés István 2011.12.05. 10:46:22

@Lencsés lstván: ?

@Kandabula: Ne beszéljen a levegőbe . Afféle jogon csalózom , meg hazugozom le mert az én nemeven irogat valaki aki anonim . Ennyi . Nekem ez a nevem az hogy maga nem hiszi el , nem az én bajom .... Számomra lehet komoly valaki ha anoniman vállalja az gyávaság és sületlenség . As értés meg lepereg tanuljon meg olvasni ! :) ;) Most meg a csalónak válaszolt ....

belekotty 2011.12.05. 22:04:46

@Lencsés István: Már összekeverem magamat , magammal . :) ;) Most meg a csalónak válaszolok ....

belekotty 2011.12.05. 22:06:19

@Lencsés István: Biztos hogy nem kellene emeltetned a gyógyszer adagodat? :-))

Lencsés István 2011.12.06. 12:25:00

@belekotty: Én ugyan nem keverek össz semmit .... Te pont nem annak válaszolsz szóval beszoptad anonim . :D :) ;) Ja és tegyél valami újat fel jó ? :) ;) :D

belekotty 2011.12.07. 07:49:46

@Lencsés István: Ezt pont te mondod, aki betegesen ismétli az anonim szöveget? :-)) A vessző használatát nem ismered? Nem tudsz írni sem!

Lencsés István 2011.12.10. 12:07:58

@belekotty: Igen én mondom mivel én tényeket állítok és nem hazugságokat . Még smileyt sem tudsz rendesen rakni anonim létédre akkor mit pofázol ? :O :D :) ;) Amúgy meg ismétlés a tudás anyja ! :) ;) Azt is írtam hogy én nekem vannak hibáim írás közben de azt sem vetted észre , mert csak kötözködni tudsz , mást nem ....

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2011.12.17. 20:23:14

Barátságosan megjegyezném, hogy Deutsch Tamásnak semmi köze az eurokratákhoz, vagyis az EU-s bürokratákhoz. És ezt nem dícséretnek szánom. Az EU alkalmazottait valóban nem fizetik rosszul (fizetésük megtekinthető eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2010:338:0001:0006:HU:PDF, részletes szabályok: ec.europa.eu/civil_service/docs/toc100_en.pdf, illetve tájékoztató: europa.eu/epso/discover/careers/grades_system/index_hu.htm) Ezt kiegészíti a családi pótlék (a jövedelem nélküli házastárs után is, lásd később) és a külföldön élési pótlék, levonásra kerül belőle jövedelemadó, egészség- baleset- és nyugdíjbiztosítás, valamint egy szolidaritási adó, amelyik minden évvben nő egy-két százalékkal. Úgy lehet számolni, hogy kb. 15%-kal kevesebb a levonások és pótlékok után a nettó. Ezért át kell jutni egy erős vizsgán (országonként mintegy hat-nyolcszáz jelentkezőből kb. húsz jut fel alistára, amelyből az intezmények válogathatnak, ha új embert akarnak felvenni), külföldön kell élni (sok családi konfliktus ered pl. abból, hogy a házastársnak is fel kell adnia az otthoni egzisztenciáját, és nem könnyű idegenben munkát találni, főleg gyengébb nyelvtudással, a gyerekeknek új iskolába kell menniük), az ottani árszínvonalnak megfelelően. Elég erről talán annyi, hogy informatikust, jogászt, titkárnőt, közgazdászt nehéz találni erre a munkakörre, mert Belgiumban és Luxemburgban, ahol a legtöbb intézmény található, ennél jobban fizetnek a versenyszférában. Na sírni azért nem kell, de az EU-s karrier melletti érveket meghagyom az EPSO-nak (europa.eu/epso), de sok érdekes munka van, kíváló kollégák, és biztonság (kiszámíthatóság annyira nem, ez is egy hivatali apparátus, hy jobb is, mint mondjuk a magyar).
A bürokratákat tessék Weber-i értelemben venni, míg DT politikus, európai parlamenti képviselő. Akikről szintén nem szeretnék rosszat írni, de ott viszonylag könnyebb a munkát félvállról venni, pedig ott is van rendesen (fordítottam egy ideig EP bizottsági anyagokat, aki lelkiismeretesen fel akar készülni, javaslatokat tesz, hozzászól, az nem unatkozik; voltam EP bizottsági üléseken is, sok értelmes fej van ott is).

kiskutyauto 2012.03.13. 01:26:59

Ennél sokkal hosszabb ám a sor. Pl Zsiga Marcell, Rétvári Bence, Kövér, Kósa és nem is folytatom mert reggelig tehetném. Van egy jelenség. Az nyilvánvalóan ostoba és álszent, hazug önámító emberek fogékonyak az orbán-semjéni agyhalálra... ennyi. Szimpatikus ember fehér holló a környékükön. Szimpatikus ember nem áll szóba ezekkel a gusztustalan majmokkal. Hogy lehet hogy mégis kétharmaduk van? A szomorú valóság, mert Magyarország bár mindig is az volt, napjainkra végérvényesen és reménytelenül a seggfejek országa lett. Igen itt sajnos legalább fele, de inkább kétharmada ilyen félművelt illetve unintelligens felfuvalkodott, álszent barom. Őket képviseli a kétharmad és jóhogy bármerre nézel, szinte kivétel nélkül gyomorforgató ellenszenves kreténektől hemzseg ez a bagázs... Meg lehet szokni,vagy ahogy a legtöbb értelmes ember, aki csak teheti teszi és tette szinte mindig is a magyar történelemben MEG LEHET SZÖKNI.. nem viccből vannak 6-7 millióan határon kívül. Gyakorlatilag a magyarság fele határokon kívül van és ennek legalább fele elmenekült, a mindenkori seggfej többség miatt.. hajrázombiország...
süti beállítások módosítása