Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Bajnai Gordon el nem küldött levele

2013. július 17. - Droli

Kedves Mesterházy Attila!

Most kicsit őszintébben írok neked arról, hogy mit gondolok a választási szövetségünkről, mostanában úgyis rámtörtek az őszinteségi rohamok. A múltkor is, mikor az a hímringyó táncolt mellettem, megkérdeztem Juhász Petit, hogy legközelebb mire számítsak: míg előadást tartok a devizahitelesek megsegítéséről, ő pár haverral belövi magát a színpadon? Mert semmi gond ezzel, tudom, minden szavazatra szükség van, csak szóljon, hogy készüljek rá!

Ha már őszinteség: nézd, én azt hittem, könnyebb lesz eltakarítani Orbánt. Mikor visszatértem, arra számítottam, hogy az egymilliós szövetségből kint lesznek pár százezren, én mondok egy kurva jó beszédet, aztán megindulunk, és elsöpörjük a jelenlegi rezsimet. Tévedtem, és ma már belátom, hogy kevés vagyok én ehhez.

De te is az vagy. Orbán leváltásához több kell annál, minthogy te hasonlítasz a legjobban Foxi Maxira, és jól táncolsz. Anno, mikor Gyurcsánnyal együtt zabáltuk a pogácsát az elnökségi üléseken, láttuk, hogy nem vagy te hülye gyerek, lehetsz akár sportminiszter is, mint Feri, de több nincs benned. Ez most is jól megmutatkozik, mikor járod az országot: Orbán leváltásához több kell annál, minthogy pár unatkozó nénikéknek tartasz beszédet hétvégenként. Beszédben amúgy is verhetetlen Viktor: ha azt találná ki, hogy minden reggel dakoták rúgnak seggbe minden egyes magyar embert, választói még ezt is lelkesen éljeneznék és magyaráznák. Neked nincs ekkora karizmád.

Mondhatnád, hogy dobjuk őssze amink van, és próbáljuk meg együtt leváltani Viktort! Nézd, ez nem nekem sürgős, engem nem vág földhöz, ha nem kerülök be a parlamentbe, továbbra is remekül megélek, ellentétben a te megélhetési politikusaiddal! Addig hangoztatod, hogy egyedül is készen állsz a harcra, míg tényleg egyedül maradsz! Nézd, leírom egy szemléletes példával mi a baj veletek: képzelj el egy bombajó nőt, világbajnok mellekkel, formás popóval, tökéletes alakkal, aki felmegy hozzád a szobádba. Érzékien letépi rólad az összes ruhádat, te behunyod a szemed, és gyorsan elképzeled, hogy mit fogsz csinálni az elkövetkezendő pár percben, és mire kinyitod, ott fekszik előtted Lendvai Ildikó anyaszült meztelenül! Garantálom, hogy abból nem lesz politikai szerelemgyerek!

Szóval azt szeretném, ha visszavennél az arcodból, és végre úgy tárgyalnánk, hogy tudjuk, hogy szükségünk van egymásra. Vagy felejtsük el az egészet, és nyugodtan táncikálj a gyűléseiden, végül is olcsóbb vagy, mint Michael Flatley.

Baráti üdvözlettel:

Bajnai Gordon

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr15411831

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.18. 11:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Indazs 2013.07.17. 18:53:08

Ez most nekem bejön!

toportyánzsóti 2013.07.17. 21:34:24

Ekkora a macesz srácok,vagy viktorbán követeli ezt a mocskolódást pszichopata módon?!Mentek örökre keletre azeribe a magyar arab sólymon.

a mór 2013.07.17. 21:42:39

az rendben van,hogy M.Attila nem egy Obama, de te bájgunár libás meg nem vagy egy olyan politikai vezető aki maga mellé tudna állítani 500.000 embert!
Azaz nincs mit a másik szemére vetned. Két középszerű "magyar" politikus akik nemhogy orbánt,de gyurcsányt sem tudták leváltani!
üdvözlettel egy szavazó

a mór 2013.07.17. 21:45:50

@toportyánzsóti: te szerencsétlen zsóti , megint nem az asszonnyal foglalkozol? Igen elárulom neked mennek mindketten azeribe jövő tavasszal!!!

toportyánzsóti 2013.07.18. 05:56:23

@a mór: Gyenge volt ez is szerencsétlen,még a szöveget sem érted,csak a pénztárt keresed.
süti beállítások módosítása