Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Szövegértés

2011. február 16. - Droli

Értelmezze a következő mondatokat!

A rendőrség nem betiltotta, hanem a módosított útvonalra tervezett felvonulást nem engedélyezte - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az [origo]-val. Hétfőn derült ki, hogy a rendőrség nem engedélyezte a június 18-ra tervezett melegfelvonulást.

Ez azt jelenti, hogy:

a, Magyarországon diktatúra van, mert nem engedik a melegeket felvonulni,

b, Orbán náci,

c, A módosított útvonalon nem engedélyezik a felvonulást, de ha a szervezők beadnak más útvonaltervet, azt engedélyezhetik.

(Csak mert unom már ezt az értelmetlen hisztit...)

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr832665423

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kamara haszna, juhötvened, nyestbőradó 2011.02.21. 16:14:53

Úgy tekeri vissza pártunk és kormányunk a nemzettörténet kerekét, mint Józsi a vállalati flottás kilométerórát. Gimnáziumban még jól elvihorásztunk a füstadón, kapuadón, meg a kilenceden ami igazából tized – és most tessék, itt az extrémsport adó...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2011.02.21. 16:18:58

a fideszes politikusok úgy számolják, hogy az alapvetően konzervatív 2/3-ból több szavazót ábrándítana ki egy nagyszabású buzifelvonulás Tarlós polgármestersége alatt, mint ahány meleg és liberális szavazót még a 2/3-hoz hozzácsapna, tehát érdemeseb betiltani. ki van ez mérve dekára.
süti beállítások módosítása