Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Vasárnapi kabaré - részeg sofőr balesete

2011. július 09. - Droli

Rendhagyóan egy valós hírrel kezdem a mai vasárnapi kabarét: Nagy megdöbbenést okozott csütörtökön délután egy 56 éves győri tehergépkocsi-vezető, miután pótkocsis teherautójával behajtott a tatabányai szanatórium területére. Már az érkezése sem volt zökkenőmentes, a bejáratnál lévő őrbódé tetejének ütközve jutott be az épület elé, majd a betegek pihenésére szolgáló füves területen a fák közé szorult.... A rendőrök megkérdezték a férfitól, mit keres az egészségügyi intézmény területén, választ azonban nem kaptak. Megkérdezték tőle, tudja-e, hogy melyik városban van, mire ő értetlenkedve felelte: persze, hogy tudja, Győrben. Gyorsan kiderült, hogy a félreértés okozója a férfi szervezetében kimutatott nagy mennyiségű alkohol volt.

Persze rögtön eszembe jutott a Kern-Szilágyi féle "Halló, itt vagyok!" kabaréjelenet, mely valami hasonlóról szól. Hiába, jókedvűen, derűsen kell vezetni, istenem, néha előfordul, hogy belemegy az ember a pirosba, és pont arra jár szegény vonat, És ki a hibás? A kanyar :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr963050767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2011.07.09. 10:50:03

Hehe, ez a vasárnapi kabaré annyira rendhagyó lett, hogy véletlenül szombatra dátumoztam be :-))

"Doki" 2011.07.09. 15:38:53

Szomorú világunkban felüdülés a Vasárnapi kabaré! Köszönöm Önöknek! "Doki"

Peceeer 2011.07.09. 22:12:10

Köszönöm, ez nem volt meg, bár Kernnek voltak jobb cuccai is. Még egy kis múlt viszonzásul: www.youtube.com/watch?v=AVqTz5OVACI
süti beállítások módosítása