Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Vasárnapi kabaré - Balázs Péter mint adóellenőr

2011. október 16. - bogancs

Balázs Péter nagy kedvencem. Igazából egy profilja van, de azt profin csinálta mindahányszor. A lényeg, hogy egy értetlen, buta emberrel kerül összetűzésbe, és a jelenet elején nyugodt emberből a végére egy tajtékzó, kiabáló égnek álló hajú figura válik. Ezt az átlényegülést tökéletes művésziséggel adja elő és persze az "ellenfél" a legcsekélyebb mértékben sem szeppen meg tőle. Egy ilyen jelenetet választottam mai vasárnapi kabarénkba. Remélem másnak is tetszeni fog. Kár, hogy manapság már nem nagyon születnek ilyen kabaréjelenetek.

xxx frissítés

Közben találtam egy másik videót Balázs Péterről, és nem állhatom meg, hogy ezt is betegyem. A poénok mellett hihetetlen a színészi teljesítmény is. Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr963303916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

istvankah 2011.10.28. 19:53:09

A balás petya sajnos csak a ho-ho-ban volt híteles!Azóta rálépett az útra ami vérpadhoz vezet!Jókai után szabadon!Azért te szeretheted!Izlés dolga!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.10.28. 21:17:43

@istvankah:

Tényleg! A nagy ho-ho és ő volt!

A többi amit írtál hülyeség.

istvankah 2011.10.29. 06:51:26

Remélem a Jókai Kőszívű ember fiai nem volt hűlyeség!Hísz az is az akkori Mai magyar rendszarról szólt!Az irónia pedig vájt fülü emberek fegyvere a hűlyék ellen!Szóval nem nyertél hangszorót!Tudniillik általában azok értik akiknek legalább három csavarintás van az agyukban!Hupsz!Szia!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.11.04. 18:40:39

@istvankah:

Csak irónia volt? Akkor elismerem, beforgattál. Bár továbbra sem értem, mire akartál célozni.

Biztosan tudod, hogy sokan írnak hasonlókat, akik véresen komolyan is gondolják.

istvankah 2011.11.04. 20:36:23

A tőrténelem és a magyarok ismétlik egymástAz irónia segít ezt az agyament ismétlődéseket átvészelni!Az irónia fegyver ami nem vérző sebet ejt!A kiválasztott célszemély általában immunis rá!Jó ha megmagyarázzák neki,nehogy hűlyén haljon!
süti beállítások módosítása