Fórum - Vitassuk meg!

Nívó

Nívó

Na nehogy már Kövér László!

2012. április 02. - ccactus

Meghalt a király, éljen a király! Most, hogy Schmitt Pál lemondott, egykettőre vége lett az elmúlt napok hisztijének, a szappanopera ott folytatódik, hogy ki legyen az új elnök?

Sokan azt rebesgetik, hogy a Fidesz Kövér László mellett teszi le a garast, de én ezt nagyon nem szeretném. Schmitt Pál után ez egy valódi visszalépés lenne. Alapból elég faragatlan figura, és még a köteles beszéde is élénken él az emberek emlékezetében, pedig nem most mondta el. Összességében nem hinném, hogy népszerű köztársasági elnök lehetne belőle, még ha a szellemi képességei éppen meg is lennének hozzá (ha már szegény Schmitt Pálnak állítólag nem volt meg). Kövér elnökké választása nagy arcul csapás lenne nem csak a Schmitt Pál lemondását követelőknek, hanem azoknak is, akik kitartottak Schmitt mellett.

Viszont Mesterházy Attila jelöltje, Sólyom László nagyon szimpatikus választásnak tűnik. Szakértelméhez nem férhet kétség, alkotmánybírósági elnökként és köztársasági elnökként is elismerésre méltót alkotott. Az a típus, aki valóban tudna őrködni a demokratikus intézmények működése fölött. A nemzet egységének megtestesítésében pedig pont az Mszp sietne a segítségére azzal, hogy jelölték őt a pozícióra annak ellenére, hogy korábban sokat bírálták, és a Gyurcsány Ferenc lemondását követelő fellépéseivel sem feltétlenül lopta be magát a szocialista szívekbe.

További előnye lenne egy második Sólyom elnökségnek, hogy Magyarország nemzetközi tekintélyének visszaállításában is hathatósan segíthetne, és jó szűrője lenne a Fidesz azon törvényjavaslatainak, amelyek feltehetően vitát váltanának ki az Európai Unióban.

Egy szó mint száz, keresve sem lehetne jobb elnököt találni nála, és talán most, 2012-ben személye még a Fidesz konszolidációs politikájába is beleillene.

Szóval a Nívó blog azt mondja: Hajrá Magyarok, Húzzunk bele! Sólyom Lászlót köztársasági elnöknek! Mától ez a jelszó. Indítunk is erről egy szavazást:

A bejegyzés trackback címe:

https://nivo.blog.hu/api/trackback/id/tr594359795

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit szólt be Kövér László Schmitt lemondása után a Parlamentben a szocialista frakciónak? 2012.04.03. 11:46:41

Ezt mondta: “Ha már az elmúlt napokban a méltóságról és méltatlanságról hosszú vita kerekedett a sajtóban, hogy az önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyet foglaló képviselő hölgyek és urak egyáltalán itt ülhetnek ebben az országgyűlésben....

Trackback: Schmitt plagizált doktorija: számok, tények, grafikon 2012.04.03. 11:07:28

Nézzük a Schmitt-botrány tényeit számokkal, grafikonnal, érzelmek nélkül! 215 számozott oldalból áll a dokumentum 10 oldalnyi diagram és táblázat tartozik hozzá 16 oldalnyi teljes szövegazonosság található a dokumentumban Klaus Heinemann tanulmányának ...

Trackback: Hogyan maradhatott volna köztársasági elnök Schmitt Pál? 2012.04.03. 11:04:53

Ha nem hallgat a tanácsadókra, nem gabalyodik bele az általuk kreált, hazugságokból és csúsztatásokból építkező “szómágiába”, hanem kiáll a kamerák elé, és elismeri, hogy a Tényfeltáró Bizottság állításai megalapozottak és jogos a doktori c...

Trackback: Győztünk! Győztünk? 2012.04.03. 09:11:58

Ma lemondott Magyarország köztársasági elnöke Schmitt Pál. Hosszas huzavona után született meg a döntés, mely igazság szerint már csak kényszerpálya volt, és aminek már régen meg kellett volna történnie. Már megint minden rosszul alakult! Most soka...

Trackback: Egy ember, egy párt és egy ország tragédiája 2012.04.03. 06:48:08

Schmitt tényleg az alapvető erkölcsi értékek fölött áll? Ha ezt elfogadjuk, ha ebbe beletörődünk, az már maga a vég. De hogy is van ez? És miért csinálja ezt velünk a kormány? Félek, hogy a magyarázatok meglehetősen félelmetesek. Az, hogy Schmitt ma le...

Trackback: Lemondott és perelni fog 2012.04.03. 00:07:12

A hétfő reggel frakcióülésre érkező Orbán Viktor még azt mondta: ha Schmitt Pál köztársasági elnök úgy dönt, hogy az igazságáért harcolni akar, akkor ezt a jogot senki sem veheti el tőle. A kormányfő kijelentette továbbá, hogy azt az ellenzéki javaslat...

Trackback: Fogást találni a Sárkányon 2012.04.02. 23:30:27

Most, miután végre oly sokaknál a remény,  kicsi, de annál melengetőbb tüzei gyúltak a lelkében a Lemondás után (továbbiakban L.u.) Sokan azt gondolják most hogy a változás szelei legalább egy ici-picit beosontak a pangó lavórunk szélén. Ki kell ábránd...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.04.03. 09:39:10

@keptelen kepkeret:

"Remelem,a legrosszabb jon."

Miért akarsz rosszat?

Trejo 2012.04.03. 09:40:55

Obersovszky Péter kitűnően megfelelne országunk reprezentálására és aláírógépnek sem lenne utolsó.

town 2012.04.03. 09:40:56

Bárki lesz, a balliberális oldal nem fog neki örülni. :-) De ez legyen az ő gondjuk. Majd ha 1x megint választást nyernek, akkor bedobhatják újra a Szili Katalint, vagy a Szanyit. :-)

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.04.03. 09:41:28

@Fedor:

"Épp ezért lehet elfogadhatatlan Orbán számára."

Attól még nekünk tetszhet.

Fura, hogy a népharag el tud zavarni egy köztársasági elnököt, aminek eredménye könnyen az lehet, hogy kapunk egy még rosszabbat..

szakállasbácsi 2012.04.03. 09:43:06

@town: Mert nevettek (mint a Fidesz MINDEN alkalommal, ha ellenzékben, vagy kormányon a bal oldal meg mer szólalni)?

Mert beszóltak (mint a Fidesz minden alkalommal, amikor az ellenzék, vagy a bal oldalról bárki felszólal)?

Nem vagy méltányos egy cseppet sem.

Lemondott a csaló, beszóltak a matthülye olimpikonnak, aki azt sem tudta, mert "nem szóltak neki", hogy ha idéz, akkor idézőjel és forrásmegjelölés kell (már általánosban is!)? És ezt a "legjobb tudásának" nevezi?
Hát mi mást kellene tenni ilyenkor?

Az nevetséges és méltatlan a parlamentben, hogy ennyire ostoba szemtelen és cinikus elnökünk legyen! Szégyen... És aztán a blöff a PhD-ről, az mindennek a teteje. És a T. Fidesz-KDNP felállva tapsol a saját dildójának, akit ő maga erektált oda és ő maga buktatott ki onnan? Mintha ez VALÓBAN SP jellméről mondana valamit. Ember ezt el lehet hinni röhögés, vagy émelygés nélkül?

town 2012.04.03. 09:50:33

@szakállasbácsi:

Majd most jön a sírás, amikor a sok MSZP-s káder diplomája, és "kisdoktorija" terítékre kerül. :-)

Fertőtlenítés a faluban 2012.04.03. 09:54:59

@tomwar: Ezt nagyon csúnyán benéztem, itt valóban a képviselőkre célzott.
Előtte ekézte a páholyban ülőket (képviselők vendégei) rájuk gondoltam. Az Általad belinkelt részlet elkerülte a figyelmem :(
Nekem nem ártott volna végignézni még egyszer a felvételeket.

Lasombra 2012.04.03. 09:56:37

két dolgot nem értek (mármint ezzel kapcsolatban. amúgy egy csomó dolgot nem értek.)

1.
az miért jó egyes elvakult jobbernek, ha olyan KE lesz, aki a baloldalt szopatni fogja?

nem arról volt szó, hogy a KE a nemzet egységét hivatott szolgálni és szimbolizálni?

furcsa mód ennek SP pont eleget tett, annak ellenére, hogy a lemondó beszédében épp egy állítólagos megosztást hozott fel indokként. holott épp egy kivételes pillanat volt, amikor jobbról és balról is vállalhatatlannak tartotta szinte mindenki. nem is emlékszem nagyobb egységre mostanában.

aztán, ha valami vérjobber, balgyűlölő fanatikus kerülne oda, és teszem az, lesz egy kormányváltás (oké, ma kevés esély látszik, de tegyük fel a vita kedvéért), akkor azzal mit ér el a jobb oldal?
visszadobál mindent, egyszer. normakontrollra küld mindent, egyszer. ugyanúgy lehet törvénykezni, csak lassabban, körülményesebben. feloszlatja a parlamentet? azzal meg még jobban elidegeníti a fideszt a szavazóktól, és még nagyobb zakóval jönnének ki belőle.

szóval ebben nem tudom, mi lenne jó, azon kívül, hogy pár agyhalott otthon erre recskázhatna.

2.
miért javasolnak sokan megbecsült, köztiszteletnek örvendő, értelmes, bölcs embereket?

ebben a kurzusban ez épp hogy hátrány!
melyik okos ember vállalna egy ilyen bábszerepet? ki lenne önként és dalolva OV pincsikutyája?

az új elnököt valahol a Semjén, Kerényi, Századvég vonalon kell keresni, nem az Akadémián.

nu pagagyí 2012.04.03. 09:57:36

@ccactus: Helyesbítek, Sólyom pontosan így fogalmazott:

"Merem állítani, hogy nem alkotmányos a rendszer - jelentette ki Sólyom László szombaton a Történelemtanárok Egyletének országos konferenciáján.
"

www.kormanyvaltas.hu/politikai_hirek/solyom_laszlo

szgy 2012.04.03. 09:59:45

"még a köteles beszéde is élénken él az emberek emlékezetében"

élénken él ahogy az mszp és társai kiforgatták és félremagyarázták, szép volt, szövegértésből nulla, funkcionális analfabéták már tudnak blogot írni, gratulálok.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.04.03. 10:00:27

@J.László:

"Annyira buták vagytok. "

Gondolom, neked is hangos kopogással leesett a tantusz, miközben olvastad a linkedet. :)

cafeluxx 2012.04.03. 10:01:07

@Lasombra: a ballib nem része a nemzetnek, mondjuk, nem volt része sosem (leég Károlyira, Kunbélára stb. gondolni...), de a kettős állampolgárságról szóló népszavazással az összes ballib - önként - kiiratkozott a magyar nemzetből, mert ők ajrópéerek mán csak.

Hihhetetlen 2012.04.03. 10:01:44

Bocs, esélyem sincs a kommentek végigolvasására, ezért csak indokolnám a két szavazatom:
1) Kövér jobb, mint Schmitt. Ez ugye erősen relatív, tekintettel arra, hogy Kövér és egy találomra kisorsolt magyar állampolgár közül az utóbbira szavaznék feltéve, hogy az nem Schmitt. Úgy értem ez e két fickó van nálam a lehetséges jelöltlista 9.999.999-dik és 10.000.000-dik helyén, vagy mittudomén hányan vagyunk éppen. Schmitt mára nemcsak belföldön, de külföldön is csak egy röhejes báb. Kövér mellett szól viszont, hogy nyilván erős elnök lenne, innentől legalább nem lennének egyszemélyi Orbán döntések, mert minimum a Kövérrel meg kellene beszélni. Hogy ettől nem-e lesz minden még ennél is rosszabb az viszont kérdés.
2) Sólyommal kapcsolatban annyit, hogy én támogatnám, de nagyon meglepődnék, ha ezzel az alkotmánnyal és politikai berendezkedéssel vállalná. Szerintem elég nyilvánvalóan kifejtette, hogy mit gondol a mostani rendszerről és az előző cseréjéről ahhoz, hogy ne asszisztáljon a működtetéséhez. Persze a kérdés nyilván elméleti, a Fidesz soha nem engedné a jelöltség közelébe se.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.04.03. 10:02:21

@nu pagagyí:

Igen, gondoltam én, hogy csak félreérthettél valamit..

szakállasbácsi 2012.04.03. 10:03:30

@town: Nem nagyon érted ennek a lényegét barátom.
Az helyes, ha valaki lebukik, akkor annak következményei legyenek, bántsák és állítsák csak pellengérre! Az is helyes, hogy most ellenőrizni fogják egy kicsit erősebben a balosok doktorijait (és nyilván találnak egy csomó copy-paste doktorit).

Sírás akkor van, ha a fake doktori tulajdonosa Köztársasági Elnökké pottyan és a hamisítást először tagadja hónapokig (hazudik magyarul) a "legjobb tudásának" nevezi, amit "megígért a mamájának". Ez vérciki. Jellemnagyságról sztem még az sem árulkodna, ha nem hazudott volna, csak elismeri a csalást és lemond. Csakhát egyeztetni kellett a Kedves Vezetővel.
BTW: szemernyi kétsége sem volt senkinek, aki ismerte SP-t korábban, hogy maximum pina témában írhatna bármit. Ez a "doktori" cím az elvtársak ajándéka volt az akkor-még-úgylátszott balos érzelmű (Isten nevét soha sehol nem használó) MOB tagnak, ex ("komcsi)" miniszterhelyettesnek.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.04.03. 10:03:42

@szgy:

"élénken él ahogy az mszp és társai kiforgatták és félremagyarázták, szép volt, szövegértésből nulla, funkcionális analfabéták már tudnak blogot írni, gratulálok."

A hozzászólásokban valaki bemásolta a köteles beszédet szó szerint. Olvasd csak el?

szakállasbácsi 2012.04.03. 10:03:56

@town: Nem nagyon érted ennek a lényegét barátom.
Az helyes, ha valaki lebukik, akkor annak következményei legyenek, bántsák és állítsák csak pellengérre! Az is helyes, hogy most ellenőrizni fogják egy kicsit erősebben a balosok doktorijait (és nyilván találnak egy csomó copy-paste doktorit).

Sírás akkor van, ha a fake doktori tulajdonosa Köztársasági Elnökké pottyan és a hamisítást először tagadja hónapokig (hazudik magyarul) a "legjobb tudásának" nevezi, amit "megígért a mamájának". Ez vérciki. Jellemnagyságról sztem még az sem árulkodna, ha nem hazudott volna, csak elismeri a csalást és lemond. Csakhát egyeztetni kellett a Kedves Vezetővel.
BTW: szemernyi kétsége sem volt senkinek, aki ismerte SP-t korábban, hogy maximum pina témában írhatna bármit. Ez a "doktori" cím az elvtársak ajándéka volt az akkor-még-úgylátszott balos érzelmű (Isten nevét soha sehol nem használó) MOB tagnak, ex ("komcsi)" miniszterhelyettesnek.

cafeluxx 2012.04.03. 10:04:44

@szgy: A ballibek mellett elment az idő, azt hiszik szegénykék, hogy még mindig működik a manipulációs gépezetük ... :) hát egy lóf@szt! :D

Hix__ · http://hix--.blog.hu 2012.04.03. 10:05:35

Nagyon ritkán értek egyet a szerzővel, de most igen ;)

tomwar 2012.04.03. 10:06:39

@Fertőtlenítés a faluban: Semmi gond. Az altalad emlitettekkel egyetertettem, ugy is, hogy nem szeretem Kover Laszlot, es Schmitt Pal lemondasat is vartam. (nem kifejezetten a plagium ugy miatt, szamomra eddig se volt melto e posztra, de mindegy)
Illetlen es meltatlen dolog volt belekiabalni. Ennyi tisztesseg kijart volna neki a vegen. A halottaknak is kijar.

Az altalam belinkelt video tartalma miatt sem szeretem Kover Laszlot, tobbek kozott. Ilyet, abbol a szekbol nem lehet mondani.

J.László 2012.04.03. 10:07:48

@ccactus:
Hát így van, nem esett le. Ezért kérem szépen, hogy magyarázná el nekem valaki, ami ott van.

tomwar 2012.04.03. 10:08:22

@Fertőtlenítés a faluban: Semmi gond. Az altalad emlitettekkel egyetertettem, ugy is, hogy nem szeretem Kover Laszlot, es Schmitt Pal lemondasat is vartam. (nem kifejezetten a plagium ugy miatt, szamomra eddig se volt melto e posztra, de mindegy)
Illetlen es meltatlen dolog volt belekiabalni. Ennyi tisztesseg kijart volna neki a vegen. A halottaknak is kijar.

Az altalam belinkelt video tartalma miatt sem szeretem Kover Laszlot, tobbek kozott. Ilyet, abbol a szekbol nem lehet mondani.

tomwar 2012.04.03. 10:09:31

@Fertőtlenítés a faluban: Semmi gond. Az altalad emlitettekkel egyetertettem, ugy is, hogy nem szeretem Kover Laszlot, es Schmitt Pal lemondasat is vartam. (nem kifejezetten a plagium ugy miatt, szamomra eddig se volt melto e posztra, de mindegy)
Illetlen es meltatlen dolog volt belekiabalni. Ennyi tisztesseg kijart volna neki a vegen. A halottaknak is kijar.

Az altalam belinkelt video tartalma miatt sem szeretem Kover Laszlot, tobbek kozott. Ilyet, abbol a szekbol nem lehet mondani.

town 2012.04.03. 10:10:12

Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható.

Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.”

Gyurcsány szavai Debreczeni József: Az új miniszterelnök c. könyvében

nu pagagyí 2012.04.03. 10:10:42

@cafeluxx: Szerintem fordítva van, a magát nemzetnek tekintő jobboldal, eddig csak a nemzet kiárusításában vitézkedett: osztráknak, Antantnak, németnek, most meg éppen csomagban akarja a népet rabszolgaként kiárusítani némi anyagi előnyért.

Lasombra 2012.04.03. 10:11:47

@cafeluxx:
először is, isten éltessen blogéleted 4. napján!
szimpatikus embernek tűnsz. biztos sokan örülnek, hogy ilyen remek reklámot csinálsz a jobboldalnak. nagy szükség van rád a mostani nehéz időkben.

itt a lehetőség, sokan olvasnak, ne szoruljon beléd semmilyen gondolat.

hajrá!

nu pagagyí 2012.04.03. 10:12:49

@town: Nincs ezzel semmi gond. Kövér azért nem tudta cáfolni hitelesen az értelmezést, mert ő is pontosan arra gondolt.

tomwar 2012.04.03. 10:13:32

@szgy: Ime kiforditas nelkul: "Szóval mindezt felejtsük el és egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat! Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják súlykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elő jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk." Kover Laszlo

Megjegyeznem, hogy ritkan jarhatott pinceben, mert ott nem nagyon van fagerenda...de talan ennyi belefer:-)))

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.04.03. 10:14:14

@nu pagagyí:

"Kövér azért nem tudta cáfolni hitelesen az értelmezést, mert..."

Miért van az, hogy mindenkinek ez a "hitelesség" a vesszőparipája mostanában?

town 2012.04.03. 10:17:18

@nu pagagyí:

Ha ciántablettát ajánlgatott volna az ellenfeleinek (Kuncze), biztos ő is jófej lenne.:-)

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.04.03. 10:21:38

@Hix__:

"Nagyon ritkán értek egyet a szerzővel, de most igen ;)"

Ez biztosan azért van, mert túl komolyan veszed azokat az írásainkat, amelyeket mi sem gondolunk teljesen komolyan. ;)

gnme 2012.04.03. 10:22:25

eza kövér ismeri a zangol wc-t?

mondjuk a zországházba' biztos megismertették vele, ott nincs pottyantós

nem hagymaszagú ez a mandri?

tomwar 2012.04.03. 10:22:38

@town: Nos, a beszed alatt nem csak ok nem viselkedtek....

szgy 2012.04.03. 10:24:49

@tomwar: @ccactus: biztos az volt a szöveg. viszont itt van beidézve az is amit az mszp mondott a szándékos rosszindulatú félreértelmezéséről. az igaz hogy nem a köteles szöveg emléke él hanem a körülötte csapott cirkusz emléke.

nem akarok itt újra belemenni az okoskodásba, de azt hiszem elég egyértelmű első olvasásra hogy kb. a reménytelenségről beszélt (nem biztos hogy ez a legjobb kifejezés) - már ha az elejét is elolvasom hozzá :-) személyesen is ismerek olyat akivel ezeket elhihették, hasonlóan érezte magát mint az utána leírtak.

nem pártpolitikai hanem csupán emberi alapon: ha valakivel elhitetik hogy egy senki, nulla, az sem fogja magát jobban érezni.

cafeluxx 2012.04.03. 10:25:49

@Lasombra: Kis hülyék, ti tényleg azt hiszitek, az a dátum az az? Amatőrök. :P

J.László 2012.04.03. 10:25:51

@town:
Kedves town. A ciántabletta az egészen más. Attól azonnal meghalsz, nem úgy, mint a kötéltől. Na ugye? Szóval légy szíves, ne terjeszd itt a kódolt rasszizmust. Egyébként is a Kuncze nem is mondott ciántablettát, csak mindenki más úgy hallotta.

Willy 2012.04.03. 10:26:58

Khmm, Ccactuss. Megint. Gondolkodás! A FIDESZ-nek már mindegy szinte ki lesz a KE. Januárban közölték, amit akartak megvan. A KE az ország leigázásában nem vesz részt. Reprezentatív funkció elindul, jóságos KE is lehet, jóságos kormány bácsi is lehet ami küzd a kívülről "begyűrűző" (ugye ismerős kifejezés 25 év távlatából) problémákkal.
Figyelemmel a DK-s kérdésre, most az a helyzet állt elő, hogy az a Kövér László írhatja alá a törvényt amely megtiltja a frakcióalapítást a DK-nak aki közölte: amíg tőle függ nem lesz a DK-nak frakciója. (Ezért érdekes az április 16-a)
Szóval mindegy. Majd eldöntik épp melyik jelölt nekik az ideális!
Gondolkodtam rajta, hogy ez a naivság ami megjelenik az minek köszönhető?

cafeluxx 2012.04.03. 10:27:13

@szgy: Nem is kell, semmi kifogás az ellen, ha a ballibek nekimennek bánatukban a Dunának. Csak hajrá!

town 2012.04.03. 10:30:10

@J.László:

A ciántabletta ajánlgatása ellenfeleinknek európéer, a kötél bunkó.

:-)

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2012.04.03. 10:30:11

Legyen a következő lottó nyertes :) Ő is jó lesz!

J.László 2012.04.03. 10:31:50

@town:
Mivel Adolf Hitler ciántablettával végzett magával, aki ciántablettát emleget, az maga a kódolt antiszemitizmus és holokauszttagadás.
Egy liberális eleve nem lehet egyik sem, következésképpen nem is mondhatott Kuncze ciántablettát, tehát már megint hazudik mindenki. Sőt valójában
a mindenki az antiszemita és a holokauszttagadó szemétláda állat.

nu pagagyí 2012.04.03. 10:32:23

@ccactus: "Miért van az, hogy mindenkinek ez a "hitelesség" a vesszőparipája mostanában? "

Egyszerű az ok. A Fidesz korbácsolta fel az "erkölcsi" megújulás vágyát az emberekben nyolcévnyi sziszifuszi küzdelem során. Mióta hatalomra jutott tapasztaljuk is, milyen príma bunkót lehet faragni ebből a természetes igényből. Az amúgy, légynek sem ártó Plagi bácsi is ennek lett áldozata.

Joe Pass · http://vegyes.blog.hu 2012.04.03. 10:32:33

Kövér a legkisebb kiszabható büntetés azoknak, akik Schmitt Pált ilyen klasszikus patkány-módszerekkel kicsinálták. Az igazi bünti talán Vona Gábor lenne, vagy egy Szálasi-unoka.

Nektek egyébként legközelebb akkor osztanak lapot ebben a témában, amikor megint Gyurcsány jelöli Szilit...

XDDD

Lencsés István 2012.04.03. 10:32:36

Mi lenne a baj Kövér Lászlóval ? :O Ez nem szappanopera ,hanem 1 komoly dolog amiről most dönt az Országgyűlés .

Állásrafal 2012.04.03. 10:35:19

Szerintem Schmitt Pál lemondásakor tett megjegyzésével eldöntötte, hogy nem Köztársasági Elnöknek való.

The brain 2012.04.03. 10:42:02

Majd a Fidesz eldönti ki lesz a KE.
Komcsiknak libsiknek pssszt!!!!

nu pagagyí 2012.04.03. 10:43:27

@Lencsés István: Nehogy már egy KISZ-titkár legyen az államelnök!

J.László 2012.04.03. 10:48:14

@nu pagagyí:
Besúgó volt már államelnök. Karhatalmista, titkos ügynök és csaló pedig kormányfő. Mi itt a gond?

nu pagagyí 2012.04.03. 10:50:42

Jelöltem Áder, ő valóban hitelesen testesítené meg ezt a szomorú, élhetetlen országot. Ha beiktatják, javasolom, hogy mosolygásért is lehessen bírságot kiszabni. Nem fizetőnek közmunka/börtön szabad választás szerint.

nu pagagyí 2012.04.03. 10:51:55

@J.László: Talán veled van valami, sürgősen nézesd meg!

tomwar 2012.04.03. 10:52:15

@szgy: A remenytelensegrol, amely ugy fordul remennye, hogy azok, akik a remenytelenseget sugalljak, felkotik magukat. Az en ertelmezesem szerint.

town 2012.04.03. 10:53:32

Kedves balliberálisok, nem tudjuk hogy ki lesz az elnök, de nektek nem lesz jó ennyit már most tudunk. Aznap megpróbáljátok majd kicsinálni.
Mert "azOrbánembere", és nektek ennyi elég is lesz. Ha Tulassay lenne a közti (aki most a kedvencetek lett egycsapásra), az is megkapná a magáét.

Előre látható volt, hogy jön a másnaposság. Este még dínomdánom ("mondjonleaSmittmondjonlea Smitt"), reggel meg fejfájás és depresszió.

cafeluxx 2012.04.03. 10:58:19

@town: A ballibek olyanok, mint a kiselefánt :)

J.László 2012.04.03. 10:58:24

@nu pagagyí:
Szóra sem érdemes. Most az egyszer elnézem neked.

tomwar 2012.04.03. 10:59:51

@The brain: Orom ilyen szellemes hozzaszolasokat olvasni, Agy.

szgy 2012.04.03. 11:01:59

@tomwar: szerintem egyszerűen annyi hogy ha valaki elhiszi magáról hogy nem ér semmit az utána nem fog sokat érni - kb. mint egy önmagát beteljesítő jóslat. szerintem erre volt egy szerencsétlen utalás hogy az majdnem olyan mintha felkötné magát az ember.

nu pagagyí 2012.04.03. 11:03:32

@town: Van még kit kicsinálni a kontraszelektált választékból. Én nem aggódom. Megtörtént a repedés a masszív hülyeségpáncélon. Orbán nem tudta megvédeni zemberét. Az események felgyorsulhatnak, a NER hazugsága és a centrális erőtér primitívsége már nem elégíti ki azokat, akik csak taktikának hitték és most elhűlve tapasztalják, hogy ez volt a stratégia. Az információáramlás felgyorsulhat.

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2012.04.03. 11:04:35

Én Bill Clintont jelölném köztársasági elnöknek. Egy igazi cowboy kell ide.... :DD

J.László 2012.04.03. 11:09:42

@town:
Ezt a Schmitt akciót tanítani kéne a politológia karokon, hogy nem szabad ezt csinálni. Olyan ütőkártyákat adtak a Fidesz kezébe évekre előre, hogy csak az ólajtó nem dől ki. Ezen kívül egy értelmes politikus tudja, hogy közismert emberből veszélyes dolog mártírt csinálni. Szerintem hihetetlen bakot lőttek. Ami engem illet, el sem akarom hinni, mekkora ziccert csináltak.

vlacko 2012.04.03. 11:14:52

@town: Inkább lottózzál, ha már egyszer ennyire látod a jövőt...

Kave 2012.04.03. 11:22:31

Balliberós pártkatonák eszetlen médiabalhéja volt a Schmitt ügy. Remélem tényleg elkezdik a kis doktorikat átvizsgálni. A sok pártdiplomás üresfejű balost kiszórják a közéletből. Amúgy meg mindegy, hogy ki lesz a köztársasági elnök.

Göncz „Patkány” Árpád után lejjebb süllyedni már nem lehet.

tomwar 2012.04.03. 11:26:35

@town: Szerinted Pali ba'val a kisdoktori volt a baj? Na ne mar...

Rowar Atkinson 2012.04.03. 11:26:52

Köztársasági elnök jelöltjeim:

Medgyessy Péter, mert D-209-ként a hazáját szolgálta;
Gyurcsány Ferencet, mert szenvedélyes igazságbeszédével nemzeti egységet teremtett.

Szavazni lehet ezen a blogon, a piroslapon, és az örülönk vincent-en.

blaubner 2012.04.03. 11:30:45

szerintem kövér nem lenne rossz, lévén kb. ő egyetlen, aki ellent tud / mer mondani orbánnak, így gyakorlatilag ő tényleg ellensúly lenne.

sajnos a megjelenésével, modorával nem lenne túl népszerű nyugaton, bár schmitt nem tudta kihasználni ezirányú előnyeit.

a baloldal mindenesetre kellően nem szeretné, folyamatosan ütnék-vágnák, kérdés, hogy ezt akár ő, akár orbán fel akarja-e vállalni.

Lencsés István 2012.04.03. 11:31:21

@nu pagagyí: Majd az Országgyűlés eldönti ki lesz az elnök .

tomwar 2012.04.03. 11:33:05

@Kave: Ezt a "Goncz ugyet" mivel tamasztanad ala? Mert par helyre mar benyomtad...

Móg 2012.04.03. 11:36:23

Sólyom László közzétett véleményét ismerve
az alkotmányozás folyamatáról és az alaptörvényről,erősen kétlem,hogy Orbán
mellet {alatt}vállalná a KE posztot.

Két érdek áll szemben egymással
1.Orbán érdeke{szerinte},hogy ha nem is
motor,de 100%-ban lojális,mindent
elfogadó elnök legyen{a megnyilvá-
nulásaiban is}
2.Az ország érdeke,hogy tekintélyes
belföldön és külföldön is a tiszte-
letet hamar kivívó, valamilyen szak-
területen magasan kvalifikált
{nem politikus} személyt válasszanak
Tippelhettek melyik variáns jön be
Mindkét feltételnek megfelelő ember
nincs

parttalan 2012.04.03. 11:47:57

"Alapból elég faragatlan figura, és még a köteles beszéde is élénken él az emberek emlékezetében, pedig nem most mondta el."

Bennem Kövér L. 1998 óta elmondott beszédei élnek élénken, amiket valóban elmondott, amiketés hozzá hasonlókat ma is mond, ami - és a bomlott agyú világképe és bolsevik mentaitása - miatt a legutolsók között van, akiből közt.i elnököt választhatna a Parlament.

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2012.04.03. 11:54:47

Nem is értem, miért ne lehetne Kövér Laci köztársasági elnök?
Kövér László annak idején KISZ-titkárként is, és az MSZMP KB Társadalompolitikai Intézetének munkatársaként is bizonyította hűségét a néphez, hűségét a Párthoz.
Benne nem fogtok csalódni, elvtársak!

belekotty 2012.04.03. 12:00:10

@Lencsés István: Pityú! Király anyagot tolhatcc, ha nem írtad le az anonim szót semmilyen összefüggésben! :-))
Van még belőle? Használd! Bár jókat mulattunk rajtad. :-))

belekotty 2012.04.03. 12:01:53

@J.László: Olyan vagy minit a kiütött boxszoló aki mormogja magában - hogy bekajolták hogy lefeküdtem!
Milyen adu? :-))

belekotty 2012.04.03. 12:03:56

@Lencsés István: Hú! Már a második röfid amiben nem szerepel az anonim szó! Már elvonási tüneteim vannak! :-))

J.László 2012.04.03. 12:04:18

@belekotty:
Rendkívül ostoba akció volt ez a Schmitt ügy. Ez a saját véleményem. Szerintem jól csinálja a ballib, mert így egészen kiüti magát.

ananda123 2012.04.03. 12:05:21

1. Kövér nem lesz köztársasági elnök, a neve csak azért forog a köztudatban, hogy villámhárítója legyen egy alapvetően fidesz közeli, de nívós jelölt ellen induló azonnali karaktergyilkossági kísérletnek. Ugyanezt csinálták anno Torgyán nevének lebegtetésével. Miközben mindenkit kivert a hideg verejték már a "Torgyán" és a "köztársasági elnök" kifejezések együttes emlegetésére is, Mádl megválasztása a "semmiből" megnyugvást hozott, így Mádl nem vált még a jelöltsége szakaszában a baloldali támadások célpontjává.
A nyíltan konfrontálódó Kövér ugyanezt a szerepet fogja eljátszani. Miközben a ballibek azon acsarognak, hogy "ne hogy már Kövér", a Fidesz sutyiban behozhatja Pálinkás Józsefet vagy egy hasonló kaliberű és elfogadottságú értelmiségi figurát és íme, itt a Fidesz-konform köztársasági elnök, akinek megválasztása megnyugtatja a közvéleményt.
2. Sólyom László újraválasztása esélytelen, egyrészt mert már a jelölése is hiteltelen: azok a szocik dobják be a nevét a köztudatba, akik annak idején mindent elkövettek (bele értve az MDF-es képviselők felvásárlását), hogy ne ő legyen az elnök, később a ballib papagálykommandó támadta meglehetősen aljas eszközökkel, amiért az öszödi balhé során nem a ballib megmondóemberek, hanem a demokrácia oldalára állt.
Az nyilvánvaló, hogy a Fidesz - ha már megteheti - egy vele együttműködő, a jobboldallal lojális elnököt fog támogatni. Az is nyilvánvaló, hogy Orbánék és EU-IMF küzdelme még csak el sem kezdődött és nagy eséllyel egyik oldal sem veti meg a szalonképtelen eszközök használatát (pl. EU: kettős mérce alkalmazása, forint elleni spekulációs támadások vs. különadók bevetése az EU mögött álló lobbicsoportok megfenyítésére). Ebből a szempontból pedig egy "szőrszálhasogató" köztársasági elnök, aki egy vessző hibára hivatkozva megtagadhatja az - adott helyzetben kritikus - törvények aláírását, nem jönne jól a kormánynak, hülyék lennének tehát önként a saját nyakukba ültetni.

dr kíváncsivagyok 2012.04.03. 12:08:10

@town: Ahogy az Mszp tegnap a S. beszéde alatt viselkedett, tényleg nem a parlamentbe valók. Proli banda, nem fognak soha megváltozni.

Én csodálkoztam hogy így visszafogták magukat . Amit ez a jellemtelen komcsi művelt ,az már a Haza megsértése , a magyarok lejáratása volt ! És azóta is hazudozik , hazudozik folyamatosan ! Ez az ember már minden volt : MSZMP felső-vezető ....ajánlkozott az MSZP - nek,...végül kikötött ott , ahová való , a jellemtelenek táborában. Most bukott ember...ez való neki !

dr kíváncsivagyok 2012.04.03. 12:10:05

@J.László: Ja...ja,...ez majd meg is látszik a következő közvélemény-kutatási adatokban....seggfej...

dr kíváncsivagyok 2012.04.03. 12:11:00

@cafeluxx: " liberálnáci "...ez tetszik...

J.László 2012.04.03. 12:12:12

@dr kíváncsivagyok:
Anyáddal. OK? Végül is ő nevelt.

dr kíváncsivagyok 2012.04.03. 12:13:51

@cafeluxx: Kövér nem azt mondta, hogy nem szeretné látni az ellenzéket a parlamentben.

Nem ,azt nem Ő mondta...azt Én mondom . Mármint hogy Kövér nem szeretné látni az ellenzéket a parlamentben . Kövér csak azt mondta , hogy nem kell ellenzék , elég ügyesen elkormányozzák az országot egymagukban is..

town 2012.04.03. 12:32:17

@dr kíváncsivagyok

Most már kijöhetsz a lövészárokból, a háborúnak vége, S. P. lemondott. Vagy neked nem szóltak?

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.04.03. 12:49:38

@town:

Hékás! Moderáld magad légy szíves! Ez itt a Nívó blog!

Roa 2012.04.03. 13:49:53

Két kérdésem van:
1. Ki az a 30%, aki Sólymot nem akarná?
2. Miért van választójoguk?

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.04.03. 13:54:18

@Roa:

Demokrata vagy-e?

70+%-os összefogás az nagyon jónak tűnik. Ha csak arra gondolsz, hogy a Fidesz 53%-kal nyert 2010-ben.

town 2012.04.03. 14:02:04

@ccactus:

Örülök, hogy az én stílusommal van bajod, a "faszfejezés", "román szőrőstalpuzás" fel se tünt neked. :-)

Nívó blog ugye?

town 2012.04.03. 14:04:41

@Roa:

"Két kérdésem van:
1. Ki az a 30%, aki Sólymot nem akarná?
2. Miért van választójoguk?"

Az MSZP nem akarta, meg is alázták azzal, hogy nem szavazták meg.

Roa 2012.04.03. 14:06:45

@ccactus:
Ha az a demokrataság mércéje, hogy mindig minden átverhető/ elvakult/ megvesztegetett hülye dönthessen az én életemről, akkor nem vagyok az, és elegem is van már belőle. Kevés annál egyértelműbb dolog van, hogy KE-nek Sólyom kaliberű ember kellene és kellett volna mindig is. Ez nem politikai kérdés, hanem szakmai.

town 2012.04.03. 14:15:58

@ccactus:

Akkor máskor ha óvonénit akarsz játszani, először az "elv" barátaidra szólj rá, ha tahóskodnak.

tomwar 2012.04.03. 14:22:05

@belekotty: Latom Neked is azonnal feltunt!:-)))
Szoba allt egy anonimmal...hihetetlen...micsoda valtozasok szelei soportek vegig e hazan!:-)))

belekotty 2012.04.03. 16:45:46

@J.László: Szerintem meg nem. Nagyot ütöttek ezzel Orbán hitelességén pont a zombi hívők között.

J.László 2012.04.03. 16:49:00

@belekotty:
Erről beszélek. Az összeomlás szélén is zombi hívőkről beszéltek. De folytassátok így. Komolyan.

town 2012.04.03. 17:20:04

mandiner.blog.hu/2012/04/03/kisdoktorik_a_kozgazon_hogyan_hivatkoztunk_20_eve

(A poszthoz felhasznált háttérkutatásokat 2012. február 3. és 6. között végezte kollégánk – köszönet érte. Amikor legutóbb az egyetem könyvtárában járt, nem találta a polcokon a dolgozatokat.)

Nahát mik vannak. :-)

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.04.04. 22:17:38

@Roa:

"Ha az a demokrataság mércéje, hogy mindig minden átverhető/ elvakult/ megvesztegetett hülye dönthessen az én életemről, akkor nem vagyok az, és elegem is van már belőle. "

Nagyon sarkosan fogalmaztál, de ez a tömegdemokrácia. Lehet, hogy doktori címhez kellene kötni a szavazati jogot. :-))

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.04.04. 22:18:15

@town:

"Akkor máskor ha óvonénit akarsz játszani, először az "elv" barátaidra szólj rá, ha tahóskodnak."

Engem nem érdekel, hogy ki kezdte! :)

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.11. 20:25:53

Az MSZP jelöltje tuti elbukó lesz akár milyen szupermen, ez már elvi kérdés!
süti beállítások módosítása